woensdag 15 juni 2016

Salontafel metalen onderstel rond

Vind salontafel metalen onderstel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Je kunt er bijvoorbeeld tijdschriften tussen . Een ronde salontafel past altijd!


En, niet onbelangrijk, een ronde salontafel is ook zeer praktisch. Geen harde punten om je aan te bezeren, geen poten die uitsteken om tegen aan te stoten.

De bijzettafel met los dienblad is gemaakt van zwart metaal en daarom toepasbaar in bijna iedere interieurstijl. Klik hier voor het formaat 70x70. Wij leveren vanuit voorraad dus geen lange levertijden. Standaard jaar garantie. Het uitgebreide assortiment salontafels van Eijerkamp bestaat uit tafels in diverse uitvoeringen voor verschillende woonstijlen.


Van ronde houten salontafels tot vierkante metalen salontafels die prachtig zijn afgewerkt met allerlei materialen en kleuren. Bezoek Eijerkamp Zutphen of Veenendaal voor salontafel. Gubi TS Table Glass salontafel 105cm zwart onderstel dusty green.


Bekijk grote afbeelding.

De lage tafel , als centraal element in uw woonkamer, verenigt familie en vrienden voor pure momenten van gezelligheid. Rond of rechthoekig, voor de liefhebbers van klassiek, geometrisch voor een designer touch, in vlothout of exotisch, in glas of metaal , onze lage tafels passen zich aan elke leefruimte aan. De ronde salontafels Lou van Brix bestaan uit een industrieel blank metalen onderstel met daarboven een tafelblad van teak hout.


Ronde salontafel set LOU van Brix! De ronde tafeltjes hebben verschillende hoogtes en zijn hierdoor op een speelse manie. Design salontafel van hoogglans of een glazen salontafel kopen? Je vindt hier alle salon tafels van verschillende webshops bij elkaar.


Kies jouw favoriete salontafel en koop direct! Salontafels of lage tafels bekijken? Ook in 150x5 100x1en 75x75cm. Blad van hergebruikt teakhout en onderstel van donker metaal.


OMSCHRIJVING: Het metalen onderstel is niet alleen heel decoratief, maar ook handig. Zo geeft u bijvoorbeeld een heel nieuwe draai aan een tafel die u al jaren heeft. Er zijn tafelpoten verkrijgbaar van hout of metaal , rond of vierkant. Koop online en u kunt snel aan de slag.


Dit artikel wordt binnen werkdagen thuisbezorgd. Makkelijk thuisbezorgd op afspraak voor € 3-. Op Roomed hebben wij bijvoorbeeld een DIY-pakket voor een prachtige eikenhouten tafel met stalen frame gespot.

Aan de draadeindes koppel je uiteindelijk een bout die je vast last en maak je ronde pluggen van het hout dat over is. Deze lijm je vast waarna je het . Tafelpoot rond zwart 6xcm. Duraline Hairpin poot Zwart 72cm. Bijzettafels met dienbladen van Notre Monde.


Industrieel onderstel, in hoogte verstelbaar. Massief houten tafel op maat met metalen onderstel. Al ons werk is maatwerk, dus ook het onderstel. Wil je een rustiek eiken onderstel , een RVS onderstel of een stalen onderstel onder je tafel ? Een tafel met stalen poten geeft je massief eiken tafel onmiddellijk een stoere en robuuste look, welk model je ook kiest. Bij ons is alles mogelijk.


Zowel de hoogte, breedte, lengte, . Het ronde stalen frame is voorzien van een dun HPL blad van 18mm dik. U heeft de keuze uit frisse bladkleuren en verschillende framekleuren. De tafel is verkrijgbaar in diameter 3 of 80cm .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts