woensdag 22 juni 2016

Eiken salontafel met stalen frame

Verkrijgbaar in verschillende afmeting. Wij hebben een fraaie collectie houten salontafels , rond of rechthoekig, met stalen frame. Met onder meer leuke sets salontafels van eiken of steigerhout met metalen onderstel die onder elkaar schuiven zodat je snel meer ruimte kunt creƫren, of ze eventueel kunt gebruiken als bijzettafeltjes.


Maar ook stoere, robuuste, . Deze tafel is een perfect voorbeeld van deze trend. Eiken salontafel met stalen frame !

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Eikenhout afgewerkt met een kleurloze vernis. Afmetingen: LxHxB:138x40xcm. Salontafel Frans eiken met stalen frame.


Deze vierkante salontafels zijn van Nederlandse ambacht. Het onderstel is gemaakt van oersterk staal en rust op kunststof voetjes. Het blad is van massief eiken e. Stoer, eiken , staal , industrieel, landelijk massief, robuust serie Max Tower Living.

Het tafelblad op de foto is behandeld met zwarte meubelolie. Ook in andere afmetingen en houtsoorten verkrijgbaar, vraag hier een gratis en . Prachtige salontafel van eikenhout met onderstel van staal. De salontafel heeft een onderstel van staal en wordt geleverd in de kleur zwart. Het stalen onderstel wordt afgewerkt met kunststof inslagdop, zodat.


Strakke salontafel in zwart gebeitste eik met slank onderstel van gelakt staal. Hieronder vindt u ons assortiment salontafels met massief eiken planken, dit schaven en schuren wij en vervolgens verlijmen we er een blad van. Stoere en industriele salontafel 6van Koopmans meubelen in massief eiken met staal. De materialen voor het maken van de salontafels bij JORG zijn steigerplanken, steigerbuizen, eikenplanken , wagonplanken en gewalst staal.


Het steigerhout kun je laten behandelen met een impregneer behandeling die kleur loos is of een wash behandeling in de kleur white- grey- of blackwash wat er voor zorgt dat de . Metalen onderstel salontafel. Steigerhouten tafel met stalen onderstel. Stalen tafel met keramisch blad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts