dinsdag 14 juni 2016

Trapleuning wenteltrap vervangen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe leuningen op uw wenteltrap of spiltrap. Wij hebben de keuze uit verschillende modellen, van een. Deze profielen worden al heel lang toegepast bij spiltrappen en wenteltrappen en alle soorten draaitrappen.


Vroeger waren er maar kleuren leverbaar namelijk zwart en goudkleur. Tegenwoordig zijn er een tal verschilende kleuren waaronder ook de moderne rvs kleuren, en gebroken wit kleuren.

De rechthoekige gebogen houten trapleuningen zijn er in diverse bochten en lengtes. Moet de trapleuning recht zijn of een kromming hebben, allemaal vragen waar u geen antwoord op heeft en u laat het maar zitten. Deze werden vroeger veel bij een spiltrap of wenteltrap toegepast. Opnieuw aanbrengen kunstof trapleuning wenteltrap. Vervangen van het kunstof omhulsel (oude is reeds verwijderd) van de trapleuning.


Kunstof omhulsel is aanwezig. Het gaat om een stuk leuning bij de trap van ongeveer een meter .

Type klus: Trap plaatsen of renoveren. Soort trap: Open trap gedraaid. Materiaal verzorgd door: De vakman.


Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Dan is de kans groot dat de spijlen niet eens zijn vastgelijm maar gewoon vastgemaakt zijn via een gat in de trapleuning of balustrade en . Heb je nog een oude, houten trap? Wenteltrap of ronde spilleuning. In sommige trapsituaties is een leuning nodig die volledig meegebogen is met de trapspil of ronde muur. Dit is perfect mogelijk.


Trappen Totaal heeft deze wenteltrap vervangen in Bergen op Zoom, tijdens het inmeten zijn de exacte schuintes opgenomen, deze trap eindigt boven nml. Geef uw trapleuning een nieuwe uitstraling met een nieuw kunststof profiel! In dit montage-filmpje ziet.


Vervanging van een houten trapleuning aan een stenen muur (bovenste deel) en een houten plank voor het onderste deel. Het stalen geraamte van de trap maakt een halve draai en het onderste deel loopt niet langs een wand waardoor voor dat onderste deel een creatieve oplossing gevonden moet worden. De trapleuningprofielen van Rubbermagazijn zijn een mooie oplossing voor uw trapleuningen.


Ze zorgen voor een nette afwerking en door het ruime aanbod heeft u genoeg keuze.

Je vindt meer informatie over de prijzen en mogelijkheden in deze indicatieve prijslijst. Ook zijn er meerdere onderdelen toe te voegen of vervangen. Om de veiligheid te vergroten is het mogelijk om halve maantjes of anti slip strips te plaatsen. Een mooie trapleuning of sfeervolle trapverlichting verbeteren de uitstraling van . Nieuwe gebogen leuning voor uw wenteltrap of spiltrap. Alleen nog die lelijke wentel of spiltrap.


Vaak donker van kleur of versleten treden die het interieur verpesten. Dat is vanaf nu verleden tijd. Het wordt door hun moderne en funktionele vormen al sedert jaren in de woning- en utiliteitsbouw toegepast. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging.


HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Zo krijgt u een brede en veiligere doorgang naar boven. Er ontstaat zelfs voldoende ruimtevoor een traplift. Ook maken wij nieuwe gebogen leuningen met spijlen voor uw spiltrap of wenteltrap.


U kunt ook terecht bij ons voor losse massief houten traptreden. Ook vervangen wij het leuningprofiel van uw trap .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts