vrijdag 17 februari 2017

Aluminium tuinpalen

Wij leveren hoge kwaliteit voor een goede prijs. Laagste prijs garantie op aluminium tuinpalen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.


Combineer uw composiet schermen met luxe aluminium tuinpalen of composiet vierkante palen in dezelfde kleur als uw tuinschermen. De aluminium palen hebben wij zowel in de luxe aluminiumkleur als gepoedercoat in antraciet.

De vierkante composiet schuttingpalen hebben wij te koop in antraciet, lichtgrijs en bruin. In ons assortiment voeren wij een zeer grote collectie composiet, hardhout en aluminium tuinpalen. Voor een zeer solide bevestiging leveren wij ook speciaal op maat gezaagde . Extra stevig, geanodiseerd. Aluminium steunpalen voor het plaatsen van tuinschermen. Deze aluminiumpalen hebben een heel lange levensduur.


Luxe design tuinpaal aluminium genaodiseerd. Is gevuld met een Cypresse houten kern voor een rotsvaste bevestiging van uw Tuinschermen en deuren- Compleet met afdekkapje.

Fraaie aluminium schuttingpalen met een platte kop. Deze tuinpalen zijn vervaardigd uit een aluminium behuizing met houten kern. Afmeting aluminium palen : 7xcm. Fraaie matzwarte aluminium schuttingpaal met een platte kop. Deze schuttingpaal is vervaardigd uit een matzwarte aluminium behuizing met houten kern.


De aluminium schuttingpalen zijn aan beide kanten voorzien van matzwarte doppen zodat de tuinpalen helemaal dicht zijn. Bekijk ons assortiment Tuinpalen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Uitstekend te combineren met Elephant composiet tuinschermen en schuttingplanken. Aluminum kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs.


Voor extra versteviging kun je gebruik maken van de Elephant paal punthouder en de paal plaathouder. Voor plaatsing gebruik je Elephant hoekbeslag (stuks). Veilig betalen, enorm aanbod en professioneel advies!

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Speciaal geschikt voor het Modulair DHZ tuinscherm pakket.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts