dinsdag 28 februari 2017

Boomstam tafel

De mooiste en scherp geprijsde robuuste boomstamtafel vind je bij Ars Longa! We leveren maatwerk boomstamtafels. Zie online onze grote voorraad! Vind boomstam tafel op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Een boomstamtafel geeft een unieke natuurlijke look aan je woonkamer of kantoorruimte.

Door de unieke vorm van elke boomstam is geen enkele boomstamtafel hetzelfde. Wij maken je boomstamtafel graag voor je op maat zodat je een echte blikvanger hebt staan. Ook voor grote zakelijke opdrachten voor meerdere boomstam tafels met stoelen, springen wij niet aan de kant.


Met een mooie eiken boomstamtafel creëert u thuis een stoere, natuurlijke sfeer. U heeft zelf de keuze uit een 4cm . De specialist voor jouw boomstamtafel. Woodindustries is de specialist met een grote voorraad boomstambladen.


Eerlijk advies en garantie op onze producten.

Alles voor huis, tuin en horeca, landelijk, klassiek en barokstijl. Boomstamtafel Oak eiken Deze schitterende eiken boomstamtafel is gemaakt van één boomstamblad. Het blad heeft de natuurlijke vorm van de boom … Prijs o. Wil jij ook een boomstam als eettafel of salontafel?


Bij de buitenste planken op de lange zijde is alleen de schors verwijderd zodat er een onregelmatige natuurlijke vorm over blijft. De tafel is mogelijk gelijmd uit verschillende delen. Het maken van een boomstamtafel is mogelijk door het gebruik van een massief blad.


Eppinga biedt u tips voor het bouwen, geeft u de prijzen en eigenschappen van de verschillende . Wilt u zelf een boomstamtafel maken van een massief blad? Hier vindt u tips voor verschillende houtsoorten en enkele voorbeelden. Deze zogenaamde schaaldelen van een boom zijn ruim voldoende gedroogd in het land van herkomst, en daarna . Schitterende robuuste boomstamtafels tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk hieronder onze collectie bladen incl.


De eettafel is het middelpunt van elk huishouden, hier word alles besproken en zit je gezellig bij elkaar. Doordat Giga meubel verschillende stijl tafels aanbied is er voor iedereeetkamer wat te vinden tegen scherpe prijzen. Boomstamtafels zijn er in alle maten en soorten, waarbij de keuze voor het soort hout een belangrijke bepalende keuze is.


Toffe Tafels weet de weg in houtland.

Op zoek naar een boomstam tafel die je ook nog eens op maat kunt laten maken ? Kies uit een blad van 40mm of 60mm dik. Read what people are saying and join the conversation.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts