dinsdag 21 februari 2017

Eiken afwerklijst

Een eiken afwerklijst voor het afdichten van de kier tussen de wand en de vloer. U kunt de eiken afwerklijst zagen in een verstekbak of knippen met een verstekschaar. De eiken afwerklijst kunnen in verschillende bewerkingen geleverd worden. Afwerklijst toplaag eiken nu bij HORNBACH online kopen!


Deze afwerklijst is gemaakt van massief eiken hout.

Een afwerklijkt wordt ook wel deklijst of platte plint genoemd. De bomen waarvan de afwerklijsten worden gemaakt, variëren in hoogte. Daardoor krijgt u variabele lengtes tussen en. Dat geeft een mooie warme uitstraling. Als professional vindt u bij ons alles wat u nodig hebt op het gebied van houten vloeren en laminaat.


Een CanDo eiken afwerklijst is gemaakt uit massief eikenhout en is onbehandeld. De afwerklijst is ± 130cm lang en heeft een breedte van circa 5cm.

Met behulp van de afwerklijst werkt u de . Omdat het product nog onbehandeld is kan het naar eigen behoefte worden afgewerkt met bijvoorbeeld olie, was. Voorzie de bovenste trede van je trap van deze afwerklijst om voor een samenhangend geheel te zorgen. Met de afwerklijst in kahlua eiken kun je je trap afwerken in dezelfde kleur als de overzettrede.


Dit zorgt voor een mooi geheel en een professionele afwerking van je traprenovatie. Dit maakt je trap geschikt voor intensief gebruik en eenvoudig. De Cando traprenovatie afwerklijst eiken is 1centimeter lang en heeft een breedte van circa centimeter.


JéWé traprenovatie afwerklijst eiken fineer 130x5cm. Materiaal: eiken fineer toplaag . Laatst door jou bekeken. Referentie: Staat: Nieuw product. Waarschuwing: laatste item(s) op . Eiken platte plinten 5x23mm, onbewerkt per m1.


Koop nu deze unieke marktplaats aanbieding. Details eiken plinten, deklijsten, afwerklijsten 5. Gemaakt van massief hout.

This Account has been suspended. Speciale aanbieding op marktplaats. Contact your hosting provider for more information. Geen producten in de winkelmand. Massief eiken afwerklijsten voor een mooie, onopvallende afdekking van de uitzetvoeg bij de wand.


Voor alle parket vloeren in het Flooring Experience assortiment worden verschillende deklijsten aangeboden. Deze gebruiksvriendelijke deklijsten . Kies onder extra opties voor uw bewerking. Dit artikel biedt u een massief eiken plint, in dezelfde afwerking als de door u aangeschafte Nordic Eiken houten vloer (uitgezonderd restpartijen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts