donderdag 16 februari 2017

Semi luxe schutting

Hier vindt u alle onderdelen om zelf een luxe schutting samen te stellen. In deze categorie vindt u o. Weergave van 1–van resultaten. Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteer op gemiddelde . Semi - luxe houtbetonschutting.

Tussen de standaard houtbetonschutting en de luxe hout-betonschutting vind je in ons assortiment de semi - luxe houtbetonschutting. Deze uitvoering is de luxe variant van de standaard schutting en heeft eveneens een enkele onderplaat. In dit voorbeeld is gekozen voor gebroken steen met antraciet als kleur. Het verschil is dat de onderplaat is voorzien van een door u gekozen motief en kleur. De schermen zijn planks . Betonplaat wit Graniet-motief enkelzijdig (184x36).


De onderplaat en betonpalen zijn verkrijgbaar in diverse.

Betonpaal, betonplaat en 1 of planks tuinscherm Recht of Toog incl. Vanaf € 6per meter inclusief plaatsen. Beton leverbaar in de kleur: Grijs en Antraciet. Model B: ( semi luxe hout beton schutting ). Combipaal (glad beton), betonplaat en 1 en planks tuinscherm Recht of Toog incl. Het aantal planken dat je bestelt is het totaal aantal planken van het scherm.


Ervaring: Communicatie liep in het begin wat stroef en we hadden niet echt het gevoel dat we geadviseerd werden. Hout-beton schutting met motiefplaat wit (11). De plaatsing verdient alle lof.


Heel vriendelijke rustige jongens die uiterst behulpzaam waren in het. Een schutting zorgt er voor dat u daar in alle rust en privacy van kunt genieten. Schuttingen zijn er in diverse soorten en maten. Veel aanbieders hebben zich gespecialiseerd in één soort schutting.


Niet iedereen houdt van dezelfde schuttingen. Dubbelzijdig rotsmotief met betonkap in de kleur antraciet. Per blok kan er gekozen worden voor luxe of semi - luxe uitvoering.

Hierdoor zijn alle schuttingen één geheel maar voldoet het toch aan ieders . Deze schutting is ook geschikt om hoogteverschillen op te vangen mede door het gebruik van dubbele onder platen. Scherm 8x meter rvs geschroefd. Afgewerkt met een piramide koplat. Gladde betonpaal met diamand kop 280cm. Opties: Grenenhout, gespoten grenenhout, douglas hout, hardhout.


Het meest duurzame Nederlandse hout en betonnen palen en platen worden dan ook voor de schuttingen gebruikt. Voor elke boom die voor onze schuttingen wordt gekapt, worden er twee nieuwe bomen voor terug geplaatst. Deze betonpaal heeft de uiterlijke kenmerken van de bangkirai paal. De Betonkirai paal is leverbaar in de kleur taupé en is geschikt voor de standaard en semi - luxe hout-beton combinatie.


Bij de semi luxe schutting komt er betonplaat met motief onder het tuinscherm. Bij de luxe hout beton schutting komen er betonplaten op elkaar. De luxe schutting word altijd afgewerkt met een betonnen afdekkap welke tussen de betonplaten en het tuinscherm komt. Dit geeft een chique uitstraling in combinatie met de . De hout beton schutting met romania motief is een schutting die een prachtige sfeer in uw tuin creëert.


Ga terug naar het volledige overzicht aan hout beton schuttingen of vraag hieronder direct gemakkelijk een offerte aan: Aantal hoeken. Dit zijn de betonplaten die hoofdzakelijk gebruikt worden voor de luxe hout-beton de semi luxe hout-beton en de beton schuttingen. Deze zijn bijna allemaal verkrijgbaar in de volgende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts