dinsdag 21 februari 2017

Strakke houten overkapping

Vanzelfsprekend in de gewenste stijl: landelijk, strak of klassiek. En qua afwerking is er veel mogelijk, zoals verlaagde plafonds of rustieke balklagen. Zelfs de meest barre weeromstandigheden deren uw houten terrasoverkapping of pergola niet.


Ook voor een strakke en moderne uitstraling geniet u van alle ontwerpmogelijkheden. Het glas van de houten terrasoverkapping biedt én bescherming tegen weersinvloeden én een prachtig uitzicht. Het transparante glas zonder tussenstijlen vormt een strakke , moderne combinatie met het hout.

Een overkapping is een investering die . Als u straks onder uw terrasoverkapping van hout zit en u kijkt omhoog, ziet u de kwaliteit van Jumbo. U kijkt namelijk tegen het strakke zonwerende doek aan. Dankzij een ingenieus veersysteem staat het doek altijd onder voldoende spanning.


Hoe ver u deze ook uitrolt. Hou je van een weelderige tuin met veel groen? Of is je huis juist super strak en modern ingericht, en wil je dat jouw terras daar mooi bij . We bouwen overkappingen volledig op maat en in eigen beheer met de duurzaamste materialen.


U kunt het geheel zelf indelen en ontwerpen, uiteraard helpen we u daar graag bij.

Het minimalistische design oogt strak en tijdloos. De beweegbare lamellen bestaan volledig uit thermo essenhout ( HOTwood) en de . De doeken worden van elkaar gescheiden door aluminium baleinen die strak getrokken worden door een door een tandriem in de geleider die vervolgens aangedreven. Terrasoverkapping aluminium met PVC uitvouwbaar doek WEINOR PERGOTEX 2. Houten overkapping met P. C doek uitschuifbaar WOOD PLUS. De overkapping hoeft niet altijd aangrenzend te worden gebouwd aan jouw buitendeur.


Je kunt een houten afdak eigenlijk op elke gewenste locatie bouwen in jouw tuin. Het is in feite een soort van buitenverblijf. Wat betreft de stijlen die mogelijk zijn, kan je kiezen uit: klassiek, strak of landelijk.


En wat de uiteindelijke. Overkapping maken dak dwarsbalken. De mes en groef vellingdelen (dakbeschot planken) monteren. Een houten overkapping kunnen wij maken in dezelfde stijl als uw woning.


Een moder geheel in wit geschilderd met strakke lijnen en een platdak of één van lariks of douglas hout. U zegt het maar en wij maken het op voor u op maat. Het kan ook perfect gecomineerd worden met een tuinhuis, . Ook als het minder mooi weer is, is het heerlijk vertoeven onder een terrasoverkapping. U hebt de keuze uit diverse lengte en breedte maten en .

Strakke houten terrasoverkapping. Een strakke houten terrasoverkapping voor een heerlijke zitplek. Iseo V905: Basismodel terrasoverkapping , eenvoudig, strak , lange levensduur en goedkoop. Aluminium constructie met polycarbonaat dakplaten. Tot meter breed op poten.


Lariks houten constructie met glazen dak. Heerlijk genieten van optimaal buitenleven met onze terrasoverkappingen van Douglas! Met een overkapping in de tuin kunt u het hele jaar genieten bij elk weertype. Wij lichten u graag in over de verschillende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts