maandag 20 februari 2017

Muur bank zelf maken

Ontvet het MDF met een MDF-reinigingsdoekje en zet het bankje in de grondverf. Schuur de zitting licht op en plamuur de kopse kanten met MDF-vuller. Als de verf droog is, schuur je het hout licht op.


MDF-vuller heeft dezelfde structuur als MDF, droogt snel en schuurt . Gezien in vtwonen zelf aan de slag.

Een bank voor in de eethoek en tevens een handige opbergruimte. Bekijk het klusadvies van. Om rust te creëren hebben we een van de muren dezelfde kleur gegeven als de bank en de muur , aan de achterzijde, behangen met een lichte krokodillen-print.


Hij hoeft niet geschilderd te worden, want dat doen we zelf. De uitsparingen voor de tv snoeren en de plint(aangegeven op tekening van cm) kunnen later worden uitgezaagd zodra het meubel wordt bezorgd. Voordeel aan dit mooie weer is dat het binnen allemaal netjes in de kratten blijft zitten.


Eerst tv kast, dan kindertafeltje en dan zitbank voor aan de eettafel!

Geld besparen en je eigen ideeën doorzetten. Hier lees je de leukste zelfmaakideeën voor het maken van een bank. Van loungebank tot bankje bij de eettafel. Zet een opbergbank neer om het netjes te maken.


De opberbank, of klepbank, kun je ook zelf maken met ons zelmaakplan. Wij gaan in ons nieuwe huis ook een vaste bank laten maken die doorloopt naar de tv-meubel. Zo creëer je meer een eenheid en een rustigere uitstraling.


Ben je benieuwd hoe dat straks wordt? Vaste bank tegen de muur. Om te inspireren jouw eethoek eens een andere look te geven laten we zien hoe mooi een bank bij de eettafel kan zijn. Houd je van rust in je interieur, dan is het slim om voor een bank bank en eettafel in dezelfde stijl te gaan.


Zelf een eigen bank maken is een goede optie. En vaak voldoet een kant en klare bank nog niet aan je wensen ook. Je kunt ook een bank op maat laten maken dit is echter erg kostbaar.


Wil je graag een mooie en unieke bank die ook nog betaalbaar is?

De eetkamer of eettafel is een van de gezelligste plekken in huis vindt ik zelf. Nou is het soms best een gedoe om een hele hoop stoelen rond de tafel te hebben staan, ook met schoonmaken. Je kan makkelijk wat extra opbergruimte creëren door een dichte bank tegen de muur te maken. Dan kun je van deze scheiding een plek van ontmoeting maken ! Bijvoorbeeld een gemetselde of betonmuur.


Heb je hierbij hulp nodig? Neem contact op via het . Wij maken dit op maat en met iedere afwerking maken. Met alle werktekeningen meubelen maak jij als een volleerd klusser zelf al deze meubelen in een handomdraai. Let op, de laatste reactie is ouder . Ben jij die lelijke groene of witte plastic tuintafel set ook zo zat? Wil je nu eens wat origineels om je tuin op te vrolijken?


Makkelijk zelf te maken van bijvoorbeeld oud hout, likje verf of lak erover en klaar is kees! Laat je inspireren door de onderstaande . Muur Bank Zelf Maken With Muur Bank Zelf Maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts