dinsdag 7 februari 2017

Steigerhout speelhuis

Koop of Verkoop speelhuis steigerhout op Marktplaats. Steigerhouten speelhuisje bouwpakket leuk om samen te maken! Dit leuke kinderspeelhuis voor buiten is nagenoeg hetzelfde als type Fenne. Op verzoek hebben wij hier een glijbaan op gemonteerd.


Speelplezier gegarandeerd met een leuk speelhuisje van steigerhout in de tuin! Bekijk de prachtige steigerhouten speelhuisjes van DutchWood.

De speelhuisjes voor buiten van Zomerzoen laten je kinderen elk moment van de dag, in regen of zonneschijn, buitenspelen. Leuk speelhuisje voor de kinderen. Met ruimte eronder om nog wat speelgoed op te bergen.


Dit speelhuisje is standaard 180x200x2cm. Het trapje kan zowel links als rechts geplaatst worden. De prijs voor dit speelhuisje is inclusief bezorgen en monteren!


Het is bij dit speelhuis ook . Een steigerhouten speelhuis van VanLonden is een aanvulling voor iedere tuin.

De kinderen blij, jij blij. Kijk naar de mogelijkheden en ons volledige assortiment aan steigerhouten speelhuizen in onze webshop. We kunnen deze speelhuizen voor je op maat maken, dus geschikt voor elke tuin. Speelhuis van steigerhout compleet met glijbaan en trap!


Het huisje heeft een frisse uitstraling door het verouderde steigerhout. Wij kunnen alles voor u op maat maken. Het steigerhouten speelhuis zoals op de… € 3. Het schattige huisje is gemaakt van blauwe steigerhouten planken. Het heeft een trapje, een plantenbak en zelfs een katrol om geheime boodschappen naar boven te takelen.


Er zit een deurtje in en een echt dak, zodat de meiden ook bij elkaar op de thee kunnen als het regent. Wat dacht je van een eigen huisje in de tuin voor de kids ? Een leuk huisje van gebruikt steigerhout. De bodem is van verduurzaamde vlonderdelen en de constructie van verduurzaamd hout. Dit huisje is bijzonder leuk aan te kleden in eigen stijl.


Model Britt staat op poten, waarbij het vlonder op 120 . Voor de avontuurlijke kids :) en andere inspirerende plaatjes op Welke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts