vrijdag 10 februari 2017

Houten rendierhoofd

Makkelijk om zelf in elkaar te zetten. U bent op zoek naar originele kerstversiering? Bestel dan nu het houten rendierhoofd bij Voordeligproduct. Bloomingville Rendierhoofd - Hout.


Dit rendierhoofd is erg originele kerstversiering.

Hang hem aan de muur in de woonkamer of kinderkamer. Maak deze houten Rudolf extra feestelijk door hem te versieren met wat slingers of kerstlampjes. Vele aanbiedingen bij bol. Breng de kerstsfeer in huis met je eigen creaties.


In dit filmpje maken we een rendier. Voor iedereen een voordeel. Op zoek naar Rendier hout cm?

Vind rendier hout op Marktplaats. Nieuwste - Action Nederland B. Een houten set bestaande uit verschillende losse onderdelen. Schuif de onderdelen in elkaar om uw eigen rendierhoofd te creëren.


Hang deze vervolgens aan de muur als uw decoratieve jachttrofee. Verpakking: Per stuk in een showdoos. Maak zelf je houten rendier voor kerst ? Ontdek hier de tips van de professionals van STIHL en maak van uw tuin een droomtuin!


Deze pin is ontdekt door Marlène Klein Holkenborg. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Beschikbaarheid: Niet in voorraad. Please specify a valid Email Address. Deze hertenkop is gemaakt van houten onderdelen die je makkelijk zelf in elkaar kunt zetten.


Bekijk beschikbaarheid per winkel. Dit houten rendier is de perfecte decoratie tijdens de feestdagen! De rendier ontvang je in een flatpack en zet je zelf in elkaar.

Natuurlijk ook leuk als cadeau! Levertijd: 2-werkdagen. Deze houten hertenkop is een leuke aandachtstrekker voor je beste kamer die bovendien een warme en Scandinavische toets geeft. Dit bouwpakket vergt wat DIY maar is dus ook heel leuk om cadeau te doen.


Het gave DIY Hertenkop Hout bouwpakket wordt jouw nieuwe pronkstuk aan de muur! Materiaal: gelamineerd essenhout Afmetingen: 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts