donderdag 16 februari 2017

Hudson almere bioscoop

Twee verdiepingen met sfeervolle nisjes, intieme hoekjes en twee gigantische bizonkoppen als eyecatcher in het trapportaal. Op het riante terras van het Amerikaanse restaurant is het heerlijk toeven voor . Holland we are always near you! Diner dan hier voordat je naar de film gaat!


Wat dacht je van een van de twee bioscooparrangementen waarbij je een heerlijk diner kunt combineren met de film.

Iedere laatste vrijdag van de maand is er Cocktailavond. De barmannen shaken dan voor jou de lekkerste cocktails voor maar € =! Tasty food with an american. Hudson Almere , Almere -Sta Flevolan Netherlands. Je had het vast niet door.


Natuurlijk hebben we weer een heerlijke cocktail voor jullie in huis. De film Black Panther is net in de bioscoop , dus wij blijven gewoon even bij het Marvel thema: meet THE HULK.

En hun Amerikaanse sappige én . Ook aan de bar van Hudson is het prima vertoeven met cocktails en barbites om samen met vrienden te delen. Bioscoop menu is een aanrader met film kaartje erbij. Hier gister gaan eten met een perfect evening arrangement. In de grote vestiging van 4m2.


Bezoekers van de bioscoop of het theater, en mensen die een avondje uit willen, zullen de borrel- en dinerkaart weten te waarderen”. Lekker een drankje doen op de Grote Markt en een filmpje pakken in de bioscoop kan uiteraard ook. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. Het terras is deels overkapt met een zonnescherm, dus handig voor de rokers als het slecht weer mocht zijn.


Aan het Belfort-plein in Almere ligt de sfeervolle Brasserie La Maison. Roosevelt is president van de Verenigde Staten. Hij krijgt een steeds betere band met zijn. RestOcheck Online Reservation Form. Met een bioscoop , theater, cultuur, horeca en een uitgebreid aanbod aan winkels heeft winkelcentrum Citymall Almere genoeg in huis om groots te komen winkelen.


De komende twee weken openen nog zeven vestigingen, waaronder die in Leiden en Almere.

Je eet als voorgerecht een Lazy Sunday Nacho to share, als hoofdgerecht een Ladysteak met champignonsaus, champignons en friet, je krijgt een Strawberry Mojito en natuurlijk een bioscoopkaartje voor de film! Bekijk deze koopwoning op JAAP. NL, de eerlijke huizensite van Nederland met het actuele woningaanbod. Maastricht - september. Den Bosch - september.


Lazy Sunday Nacho's to share, Lady Steak met champignonsaus, champignons, friet en coleslaw en een heerlijk, verfrissende . Uiteindelijk koos Kolf voor de zangeres Jennifer Hudson.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts