maandag 20 februari 2017

Steigerhout meubelen

Wij ontwerpen en maken (industriele) steigerhouten meubelen en meubelen van sloophout en staal op maat. Bespreek uw wensen voor passende steigerhout meubelen. Ons assortiment steigerhouten meubels is zeer divers en bestaat uit meubels voor binnen en buiten. Sfeervolle en mooie meubels met een natuurlijke uitstraling.


Vind steigerhout meubelen op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Unieke steigerhouten meubelen voor binnen en buiten. Steigerhout meubelen en tuinmeubelen, exclusieve maatwerk meubels. Kom kijken in onze showroom! Wil je een meubel met een natuurlijke en robuuste uitstraling?


Dan is steigerhout als basismateriaal zeer geschikt. Maak alles naar eigen wens, op maat en qua indeling. Bij DUTCHWOOD koopt u prachtige steigerhout meubelen.

Laat u inspireren op de website! Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag naar hoog, Sorteer op prijs: hoog naar laag. Vanaf: € 52Opties . Tafels, banken, kasten, loungesets en tuinmeubelen. Geen aanbetaling vereist.


Bekijk hier het assortiment. GRATIS BEZORGD DOOR HEEL Belgie Profiteer dit voorjaar nog van onze snelle levertijd en onze ActiePrijzen! Voorbeeld maten industriĆ«le eettafels… € 2700.


Exclusieve maatwerk steigerhout meubels voor in de tuin, op kantoor en overal in huis. Ons steigerhouten meubelen is maatwerk vakmanschap met jr garantie. Welkom bij uw specialist in meubelen van eersteklas steigerhout.


Onze steigerhout meubelen , uit eigen werkplaats, zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten en alle met zorg vervaardigd van alleen goede kwaliteit steigerhout. Bij ons is bijna geen enkel meubel hetzelfde. De mooiste steigerhouten meubelen zoals kinderbedden, kindermeubelen en tuinmeubelen. Bewonder onze unieke collectie.


Groot assortiment steigerhouten meubelen , van nieuw tot gebruikt steigerhout. Levering door heel Nederland.

De leverancier voor al uw steigerhouten meubelen op maat! Gelegen in het hart van Frieslan net buiten het dorpje Weidum en gevestigd in een voormalige kaasfabriek die nu bruist van de timmeractiviteiten. Oldambt Meubelen voor al uw meubelen op maat! Wij maken meubels van steigerhout.


Vraag ons vrijblijvende naar de mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van steigerhouten meubelen voor binnen en buiten. Natuurlijk zijn alle meubelen in verschillende maatvoeringen en afwerking . Maatwerk gewoon mogelijk!


JontiWorks de specialist in steigerhout. Alle meubel bouwpakketten zijn van steigerhout. Zoekt u een leuk tuinmeubel of meubels voor binnen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts