maandag 27 februari 2017

Roltafel keuken

Vind roltafel keuken op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Uniek 17e-eeuwse design serveertafel gemaakt van hout en met een Intarsia afwerking.


De serveertafel heeft twee bladen die elk genoeg ruimte bied om de heerlijkste gerechten en of dranken te serveren. Deze tafel heeft extra schappen en doet zelfs dienst als keukeneiland. Klein maar fijn: want deze roltafels zorgen voor veel extra opbergruimte in de keuken.

Bekijk ons assortiment voordelige keukeneilanden en trolleys. Geef je keuken een heel nieuwe look met een houten of metalen eiland met of zonder wielen. Kom onze keukeneilanden en roltafels ontdekken: waar voor je geld! Kies uit hout of metaal, en uit verschillende stijlen en maten, en transformeer je. Vergelijk en koop goedkope Keukentrolleys online bij ShopAlike.


Ontdek ons grote assortiment aan keukenaccessoires online. Vind nu voor elke soort keuken de passende keukenproducten hier. Koop nu goedkoop online uw keukenproducten!

Een houten keukentrolley geeft een gezellige, warme en landelijke sfeer. Hou je meer van industrieel? Ga dan voor een robuuste RVS roltafel ! Dat geeft je keuken een enorme upgrade. Samen met andere metalen accessoires verandert je keuken in een -sterren keuken : Masterchef here I come! De roltafel had nog een goede laag verf, waardoor een primer niet nodig was.


Ik hem eerst goed schoongemaakt, vervolgens licht opgeschuurd en daarna weer ontvet. De wieltjes heb ik even gedemonteerd. Ik koos voor de kleur “koriander”, waar ik twee spuitbussen van liet maken. Keuken rolkast met lade en twee deuren. Beschikt over breedehandgrepen in aluminium voor een goede grip.


Structuur en zijde in spaanplaten met laminaat met een dikte van mm. Onzichtbare metallische scharnieren. Op zoek naar handige keuken roltafel klusspullen? Vind de voordeligste en beste keuken roltafel producten op VERGELIJK.


Opbergmeubelen voor de keuken : tafeltje, vuilnisemmer, opbergmeubel en opberg accessoires met levering aan huis of in een leveringspunt. Dankzij de combinatie van praktische en esthetische waarden, zal het zich gemakkelijk aanpassen aan verschillende interieurs, en brengt het een praktische toevoeging. In een rustiek interieur is de stevige houten bovenkant van de roltafel een extra meubelstuk die stijl naar uw keuken brengt terwijl het ook praktisch is.

Roltafel uit Ikea (BEKVAM). Oorspronkelijke prijs 39. Dan is het een perfecte plek om je kookboeken, fruitschaal en voorraadpotten neer te zetten. Of ben je helemaal gek op koffie? Maak er dan een speciale koffiewagen van.


Wat te doen met een roltafel. Gratis verzending vanaf €40.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts