maandag 13 februari 2017

Hangende planken met touw

Heb jij veel leuke decoratiespullen maar nog geen plek om ze neer te zetten? Dan kunnen wij je helpen! Op het blog Nur Noch kwamen we namelijk een té leuke IKEA hack tegen.


De blogger laat ons zien hoe je hangende planken maakt met een stuk stevig touw. Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten!

Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare zwevende touw plank ! Laten we aan de slag gaan! Maak een kale muur stijlvol met deze doe-het-zelf hangende plank. Het project kon niet eenvoudiger dan dit (het enige wat je hoeft te doen, is enkele gaten boren in een aantal houten planken en deze vervolgens ophangen met een stevig touw) en toch maakt het een groot verschil. Gebruik een hangende plank met touw.


Vind jij de woonkamer ook zo kaal na de feestelijke en sfeervolle decembermaand? Heb je de meubels al verschoven om de leegte wat meer op te vullen, maar is het nog steeds niet helemaal naar je zin? In deze DIY (Do It Yourself) laat ik zien hoe je met planken en touw supergave hangplanken maakt.

Ikea, eigenlijk zijn we er allemaal best wel dol op. Want geef toe, ze hebben echt wel leuke en handige producten en het is betaalbaar. Deze pin is ontdekt door Laura van Es.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Op zoek naar wandplanken? Bij Praxis vind je de juiste wandpank die past bij je interieur. Bestel de wandplank eenvoudig online via onze website.


Hangplank Sling is een unieke hangende plank. De stevige muurhaak – de hanger – met zijn iconische vorm, is het ankerpunt van een technisch koord. De Sling, het touw hangt in een driehoek vorm en maakt samen met de massief houten plank jouw boekenplank tot een stijlvolle woonaccessoire. Rek hangend Richard Hout Touw. Door zijn lichte houtkleur, de katrollen en touwen past hij niet alleen in een idustrieel interieur, maar staat hij ook prachtig in een landelijk interieur!


Ze kregen de opdracht om een stellage van hangende planken te maken. Lees hier hoe je zelf aan de slag kunt! Allereerst natuurlijk de tekening, zodat je alle afmetingen voor je hebt.


Hangende planken kast touw steigerhout 80x130x23. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Eens in de zoveel tijd heb je zin in een nieuw interieur. Maar dat wil nog niet zeggen dat je budget hebt voor allemaal nieuwe spullen. Gelukkig hebben wij een DIY voor je waarmee je zelf heel gemakkelijk en goedkoop een kast kunt maken. Het enige wat je nodig hebt zijn planken en touw.


Dit heb je nodig: vier planken. Heb je opbergruimte nodig maar is een kast te massief? Dit oogt een stuk rustiger en luchtiger in je interieur en geeft de kans eyecatchers mooi uit te lichten.


In deze DIY laten we je zien hoe je met planken en touw super gave hangplanken maakt. Stap 9: Duw het kleinste gedeelte van het touw langs de lus en draai het lange gedeelte van beneden naar boven om de lus heen. Wanneer je bijna bij het uiteinde bent haal je het touw door de lus heen en trek je het voorzichtig strak. Doe het zelfde met het andere stuk touw.


De hangende plank is klaar . Dit is een leuke, kleine variant. Misschien niet voor de dikste boeken, maar tijdschriften of fotolijstjes kunnen er makkelijk op. Welk stylingidee met planken vind jij het leukst? Dat een plankje tegen de muur een aantal praktische voordelen biedt, staat buiten kijf.


Jammer genoeg laat het uitzicht nog vaak te wensen over. Voor deze klus zijn ook kant-en-klaaroplossingen . Stap 4: Hang de touwen ergens aan vast zodat je de planken gemakkelijk over het touw kunt schuiven en recht hangen. Steek de touwen door de gaten in de planken en zorg dat het schap mooi horizontaal hangt.


Als dat zo is, steek je een houten stokje, onder de plank , door het midden van het . Geef je standaard plantenbak een twist door hem niet óp een een plank te zetten, maar hem erin te hangen. Je kamer ziet er ineens een stuk chiquer uit met deze gouden hangende plantenbakken. Geef de plantenbak een nautische twist door hem in touw te wikkelen.


Een leuk hangplankje in je huis halen? En dat helemaal zelf gemaakt? Dat kan op een makkelijke manier!


Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts