donderdag 16 februari 2017

Natuursteen traptreden buiten

Natuursteen traptreden maken uw tuin in stijl af! Ruime keus uit massieve traptreden en opstapstukken met stootborden. Wij leveren verschillende afmetingen traptreden. Een natuursteen trap is in een verscheidenheid aan kleuren en vormen realiseerbaar en kan ontworpen worden voor binnen of buiten.


Er kan gekozen worden voor het bekleden van een betonnen of stalen constructie met losse treden en stootborden, of voor massieve traptreden in zowel rechte als (half) ronde vormen. Wil je een tuintrap maken?

Bij Smit Compleet Buiten vindt je een groot assortiment traptreden van natuursteen. Of bezoek onze showtuinen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Beslist Buiten is dé specialist in natuursteen traptreden Schijndel en omgeving. Zoekt u natuursteen traptreden Schijndel, bestel ze hier! Op zoek naar een geschikte bloktrede of traptrede voor een tuintrap of hellend tuinpad?


Bij Tuinmaterialen Meynen bieden we diverse bloktreden en traptreden in beton en natuursteen. Kies de maat, het aantal en bereken de prijs. Keramiek voor buiten is de nieuwste innovatie!


Bekijk ons uitgebreide assortiment traptreden natuursteen en andere sierbestrating.

Chinees en Belgisch hardsteen tegen een zeer aantrekkelijke prijs en op iedere gewenste maat. Voor buiten worden ze vaak voorzien van een antislip bries. Bovendien zorgen de treden voor een mondaine en residentiele uitstraling van uw . Vietnam Blue Muurblok 50x10x10cm 2-zijdig. Buitenafwerking in natuursteen : pallisaden, boordstenen, traptreden , zwembadboorden,.


Traptrede massief 18x40x100cm Antraciet Excluton. Zodat u eenheid en rust in uw tuin creëert. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Geschikt voor het creëren van elke soort ophoging of trap bestaande uit losse elementen.


U heeft voor natuursteen trappen keuze uit verschillende materialen. Een marmeren trap , trap uit blauwe steen of een granieten trap ? Dat zijn maar een paar van de mogelijkheden. Al onze traptreden zijn voor buiten - als binnentrappen.


Zelfs voor zwembaden is dit. U kunt bij ons terecht voor. Trapbekleding in natuursteen voor binnen en buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts