dinsdag 28 februari 2017

Deurnaald dubbele buitendeur

NIEUW: binnen de serie zijn ook de modellen speciaal . Deze naald wordt geleverd inclusief sparingen voor een meerpuntssluiting. Opmerking: indien het type meerpuntsslot ons onbekend is kan, na beoordeling, aan de hand van een voorbeeldslot en tegen meerprijs deze . Deurnaald met schuifgrendels en voorzieningen voor een hoofdslot geschikt voor dubbele deuren met sponningaanslag. Bij deze constructie heeft de passieve deur schuifgrendels, met een bediening op 6mm vanuit boven- en onderkant deur.


Deurnaalden worden gebruikt om dubbele deuren mee te sluiten.

Voor dubbele deuren met een dikte van mm. Draairichting: Din Rechts 1. Bij het bepalen van de draairichting wordt altijd uitgegaan van de actieve deur ( loopdeur ). Dit deurnaaldprofiel kan bij voorkeur ook brandwerend geleverd worden. De lengte van de deurnaald hangt af van de dikte van uw deur. Voorkom tocht tussen jouw dubbele deuren met een passende deurnaald. De ingenieuze constructie is een uitkomst voor de perfecte afsluiting van jouw deuren.


Dubbele deuren worden hierbij echter vaak vergeten.

Alprokon Pendeldeurnaald met borstel dubbel Uitv. Dit, terwijl ze zelfs gemakkelijker zijn te forceren dan een voor- of achterdeur. Met onze inbraakwerende deurnaalden.


Ook zijn er speciale 0modellen die . Deze combinaties zijn als eerste in. De ruimte tussen de dubbele deuren afgedekt door een zichtbare aluminium geanodiseerde deklijst van mm breed met geïntegreerde tochtborstels. Inbraakwerende dubbele buitendeuren. Geen bijzondere eisen aan de deurnaald ? Basisdeurnaalden voor dubbele deuren zijn deurnaaldprofielen waar- aan geen specifieke eisen worden gestel dit in tegenstelling tot brandwerende en inbraakwerende deurnaaldconstructies waar wel specifieke, hoge eisen aan worden gesteld. Vanuit dit type basisdeurnaald.


De elektrische meerpuntssluiting set voor dubbele deuren is bedoeld voor dubbele houten deuren die elektronisch bedienbaar moeten worden gemaakt door middel van bijvoorbeeld een toegangscontrolesysteem of intercom. De Multipoint de Luxe Ultra van HMB is de meest door ontwikkelde deurnaald van dit moment. Rapido deurnaald , Set aanslaglatten facet. Sluitnaal Aanslagnaald voor dubbele schuifdeuren, Set tongnaalden.


Wordt geleverd in wit en is ook zwart af te lakken, geschikt voor alle stompe binnendeuren. Bascule kantschuif (incl. sluitplaat) staal vernikkeld. De schoot blokkeert bij openen en sluiten door een hevelmechanisme die de schoot bedient.


Artikelnummer, Omschrijving.

Ontmoeting dubbele deuren niet brandwerend of geluidwerend. Maximale brandwerendheid minuten. Heb je dubbele deuren, dan heb je daartussen dus een deurnaald zitten. Of die zou er moeten zitten.


Hier vind je ons aanbod deurnaalden. Zit jouw maat of uitvoering er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een deurnaald op . Meer over dit product, leest u in dit artikel. Zo leest u in dit artikel over welke soorten deurnaalden er zijn en wat de voordelen van deurnaalden precies zijn. Als er gebruik wordt gemaakt van dubbele deuren in een pan dient de ruimte tussen de twee deuren afgedicht te worden.


Het gewicht van de loopdeur inclusief slot, deurkruk, deurnaald en scharnieren bedroeg 4kg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts