maandag 13 februari 2017

Trap tuin

Een buitentrap aanleggen is bijvoorbeeld handig om hoogteverschil bij uw veranda naar de tuin of van uw tuin naar uw aanlegsteiger op te vangen. Maak een dergelijke tuintrap bij voorkeur van hardhouten vlonderplanken, balken en palen. Trap laten aanleggen in de tuin ? Wij helpen je bij het overbruggen van hoogteverschillen in jouw tuin passend in het tuinontwerp.


Form Follows Function“ is absoluut niet van toepassing als het gaat om verhogingen en trappartijen in de tuin.

Soms onmisbaar bij de woning, soms bewust ontworpen. Zeker maken hoogteverschillen een tuin spannen het creƫert verrassende andere zichtlijnen en laat vaak geheel nieuwe hoeken in een tuin ontstaan. In deze blog geven we je meer informatie over het maken van een trap in jouw tuin. Hoogteverschil tuin opvangen kan het beste met trappen of trapjes.


Die kunnen heel simpel zijn, maar ook heel ingenieus en creatief. Natuursteen traptreden maken uw tuin in stijl af! Ruime keus uit massieve traptreden en opstapstukken met stootborden.

Maken we een extra brede trap of maken we twee smallere trappen ? Hoe breed wordt het terras voordat de eerste trede begint? Wat voor vorm krijgt de trap ? Wordt de trap opgesloten door muurtjes of niet? Ruim assortiment polyester en cortenstaal trappen en wanden voor de tuin en het terras. Laagste prijs, beste kwaliteit. Vind tuin trap op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht.


De boel kon allemaal wel wat moderner! Een grote wens van de Swifterbantse familie was meer opbergruimte in de hal en daar is Thomas al goed mee op weg. Vorige week maakte hij al een vernuftige trapkast, en deze week wordt het nog mooier: Thomas maakt de trap dicht en brengt hippe traptreden aan.


Traptreden, U- en L-elementen. Wilt u een verhoogde border maken of een tuintrap van beton? Met onze stenen traptreden, U- en L-elementen van beton vangt u moeiteloos hoogteverschillen op.

Kies uit verschillende soorten en maten traptreden, L- en U-elementen. Bestel tegen scherpe prijzen en lage leveringskosten . Lees ons stappenplan om zelf een tuintrap te maken. Met betonnen traptreden realiseer je in geen tijd een mooie en tevens ook een bijzonder duurzame trap voor in je tuin.


Wil jij deze kant-en-klare trapbalken bestellen? Ontdek ze hier bij Betondingen. Zo maak je eenvoudig een tuintrap van drie treden met de Trompeasylift. Gewicht treden 1kg Om. Tuintrappen geven je tuin of terras karakter.


Bekijk onze tuintrappen in grijs, zwart of beige of blauwe steen. Je kan ook gratis een offerte opvragen! Bij een tuin trap maken moet u op een aantal bepaalde punten van de constructie letten.


Begin de aanleg van uw trap met het opmeten van de helling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts