woensdag 27 mei 2015

Blokplaat eik prijs

Verlijmde gevingerlaste panelen in eik , ideaal voor hoogwaardige binnen- en meubeltoepassingen zoals trappen, tafelbladen, meubelen, werkbladen en interieurinrichting. Deze prijsofferteberekening en zaagoptimalisatie wordt berekend op basis van het ingevulde invulsjabloon voor zaagwerk (zie downloads). Terug naar MULTIPLEX FINEER. Eiken , zijdig, quartier . De prijsgroep fineer bestaat uit een ruim aanbod gefineerde platen in bijna alle houtsoorten.


Deze platen kunnen wij aanbieden in flexibel fineer of gefineerd op MDF, spaanplaat, multiplex en blokplaten.

Van de meest gangbare houtsoorten is er een voorraad gefineerd op MDF vanuit ons magazijn direct leverbaar. Natural Panel is een multiplex plaat met een kern van 12mm berk en een eiken toplaag van 4mm gezaagd hout. Toepassingen: tafelbladen, traptreden, meubilair … Natural panel is perfect combineerbaar met Natural Floor (halfmassief eiken parket). Hieronder kan u aan m² prijzen bestellen zonder dat u volledige platen hoeft te bestellen. De prijs voor het materiaal en het zaagwerk zijn automatisch inbegrepen.


Niet gevonden wat u zoekt? We kunnen u vast toch verder helpen en plaatsen eventueel de door u gewenste . Blokplaten kenmerken zich door goede duurzaamheiminimale vervorming, gering gewicht, optimale belasting en compromisloze kwaliteit.

Deze eigenschappen worden gerealiseerd door bij de basis te beginnen. Men werkt alleen met de juiste grondstoffen. Het hout komt uit gebieden waar duurzame bosbouw wordt . Plaatmateriaal is reeds jaren de specialiteit van Woodtex. Wij hebben een enorm groot aanbod: MDF platen, OSB platen, spaanplaten, betonplex, multiplex,. Backing: Decospan raadt steeds aan om uw gefineerde.


Gefineerde spaanplaten zijn een veelzijdig basismateriaal met een goede prijskwaliteitsverhouding. Dit materiaal wordt vooral gebruikt bij diverse meubel- . Na het doorlopen van stappen, bekomt u een PDF waarmee u heel snel een prijs kan aanvra- gen. Kantenband bois conseil. Bestelling van niet-voorraad artikelen. Voor info rond de bestelling van niet-voorraad artikelen, contacteer uw.


Wij verzagen op maat volgens uw meetstaat. TILLY Holzindustrie Gesellschaft m. Fineerplaten zijn de ideale afwerking voor uw interieur project. Bekijk onze voorraad catalogus voor het volledig voorraad aanbod.


Houthandel Vercruysse, alleenverdeler in België van blokplaten in populier!

Zeer groot aanbod van massieve en zeldzame houtsoorten uit de hele wereld. Een ruim assortiment Alle houten platen en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


De blokplaten in Falcata met MDF lakdraagfolie toplaag zijn zeer lichte en stabiele platen met een perfect globale oppervlakte. Blokplaat eurolight zijden lakdraagfolie mm. De platen zijn gemakkelijk te bewerken (lijmen, schilderen, vernissen, schroeven) en zijn dus geschikt voor een . Houtshop Van der Gucht is al jarenlang een gevestigde waarde voor elke vakman en doe-het-zelver die op zoek is naar hout, plaatmateriaal of aanverwante producten, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts