dinsdag 12 mei 2015

Modiwood afmetingen

Het uitgebreide assortiment van GevelNet bestaat uit de merken: ModiWood , SmartSide, Profort, Ki-Kern, Shera, UniPrime en Jumbo. De uitvoeringen van ModiWood. Zweeds Rabat fijnbezaagd. Plank, 4-zijdig geschaaf R3. Paal, 4-zijdig geschaaf R3.


Tevens zijn vlonderdelen en palen verkrijgbaar.

Via de partners zijn diverse kopmaten in ruw hout verkrijgbaar. ModiWood is een uitstekend alternatief voor de geijkte tropische houtsoorten. ModiWood gemodificeerd hout, PEFC gecertificeerd naald- en loofhout wat door een speciaal modificatieproces de eigenschappen van tropisch hardhout bereikt.


Leverbaar in diverse afmetingen , uitvoeringen en geschikt voor o. Bestel uw Modiwood tuinschermen online. Het assortiment in Modiwood tuinschermen in onze webshop is beperkt. Neemt u voor alternatieve afmetingen gerust contact met ons op.


Een mooi alternatief voor modiwood met dezelfde duurzaamheid zijn de hardhouten tuinschermen in ons assortiment.

Kijkt u ook eens in deze . Skantrae binnendeuren Kingspan Insulation Metsä Wood FireResist vurenmultiplex ModiWood Colour gevelbekleding. Eternit Sidings met houtnerfstructuur. FSC grenenmultiplex voor blijvende constructies. Copaplex FSC mixed , leverbaar in: Type. ModiWood hout ondergaat een verhitting en afkoeling proces, waardoor de cel structuur verandert.


Door dit proces wordt de duurzaamheid verhoogd. Er ontstaat een mooie diep bruine kleur en de isolatiekenmerken worden verbeterd. Hierdoor wordt ModiWood ideaal . Nieuwbouw, Woningbouw, Renovatie en Utiliteitsbouw.


Plaatmaterialen voor het exterieur zijn er in vele kleuren, vormen en afmetingen. Ze worden toegepast voor bijvoorbeeld borstweringen, dakkapellen, gootranden, boeiboorden, luifels, reclameborden en garagedeuren. Daarnaast worden ze gebruikt om complete gevels te bekleden (gevelplaten).


Stap 2: Profielkeuze en afmeting. Voor alle toepassingen . Heeft u een keuze gemaakt in een houtsoort? Daarna is het van belang welke profielkeuze en afmeting u van de houtsoort neemt.


Bekijk de mogelijke profielen.

U wilt kennismaken met de chalets van ARCABO? Kom u even langs in onze showroom om alvast een eerste indruk te krijgen van onze mobiele chalets. U bent van harte welkom! Het chalet Duinlodge ie een waar ruimtewonder.


Op 28mkan een compleet gezin zich prima vermaken. Door het geheel te bekleden met modiwood zweeds rabat, wordt er een prachtig geheel gecreëerd. De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.


Afmetingen : Breedte: ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts