maandag 25 mei 2015

Pergola maken met doek

Wil je zelf een pergola maken ? Gebruik hardhouten bankirai palen. Heerlijk genieten in je eigen tuin, altijd beschut met je eigen pergola. Nu is uw houten pergola klaar voor het planten van klimplanten, zoals hedera helix of blauwe regen, tegen de verticale palen. Heeft u last van de zon dan kunt u ook zonnedoek vast zetten aan uw pergola contructie.


Het is ook mogelijk uw pergola van rondhout te maken.

Harmonicadoeken , wavesails of pergoladoeken zoals ze ook wel genoemd worden, zijn niet meer weg te denken uit onze collectie. Het gemak en de eenvoudige bediening zorgen voor een grenzeloos comfort. Het harmonicadoek is gemaakt van waterdoorlatende of waterafstotende stof. Pergola met schaduwdoek.


U ontvangt de pergola als bouwpakket met duidelijke bouwinstructie en bevestigingsmateriaal. U heeft de keuze uit afmetingen. U kunt de pergola dus zelf maken en plaatsen. Deze pergola met schaduwdoek als dak overkapt een intiem zitje.


Het schaduwdoek bij de pergola is wat losser geweven zodat er toch nog wat wind doorheen kan.

Voor de wintermaanden kun je gebruik maken van een . Maak uw eigen schaduw op iedere gewenste plek in uw tuin door te kiezen voor de pergola met Nesling Coolfit harmonicadoek. De pergola wordt als bouwpakket geleverd en kunt u eenvoudig zelf monteren. Bij het bouwpakket horen het houtpakket, de benodigde pergola kit elementen en het harmonicadoek. Totaalpakketten met scherpe prijzen.


Maatwerk is ook mogelijk! U bepaald zelf hoeveel schaduw u. Bekijk de foto van HetTuinleven. Palletbank, heel simpel te maken van europallets, pallets opgespaar verfje erover, kussens erop (kussens gekocht in de uitverkoop tuincentrum) en klaaaarrrrr. In totaal was ik 1euro kwijt . Het voordeel van hout is dat je het makkelijk op maat kunt maken , maar is wel wat prijziger en heeft meer onderhoud nodig dan een pergola van staal.


Een telefoongesprek is vaak al verhelderend voor jou specifieke situatie, vervolgens stuur wat foto's en wat afmetingen dan kan ik alvast een prijsschatting maken. Voordat er werkelijk een bouwwerk geplaatst . Een pergola bouwen in stappen? Deze schaduwlounge “Carolyn” is een eigen product van Bladgoud-tuinen. Het wordt door ons zelf geproduceerd en geplaatst.


Een harmonicadoek is flexibel en gemakkelijk te plaatsen. Het doek schuift open en dicht over staaldraden. De harmonicadoeken zijn weer- en wind bestendig dus je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je het doek een keer vergeet in .

Hebt u last van de zon, dan kunt u ook een schaduwdoek vastzetten aan uw pergolaconstructie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts