woensdag 13 mei 2015

Wat is okoume multiplex

Okoumé heeft een rossige kleur. Het wordt normaliter verwerkt tot multiplex platen. De verwerking van het hout tot multiplex vindt traditioneel . Frans okoumé multiplex uit voorraad leverbaar door Leeuwerik.


Een van het meest gebruikte constructie multiplex. Multiplex watervast okoume bestellen.

Voor 12:uur bestel morgen bezorgd. Watervast hout voor boeidelen, gevel en dak. De plaat is beschikbaar in meerdere maten en na het gronden en sealen beschilderbaar.


X okoume wbp plaat 40mm afmeting 215cm x 112cm. Heeft u wat liggen dan hoor ik het graag omgeving. Gewicht kan wat varieren omdat de soortelijke massa van het hout waaruit het gemaakt is ook kan variëren.


KORTING Als u in één koop . Bestel eenvoudig uw okoume platen online via Limtrade.

Grootste assortiment, scherpe prijzen en rechtstreeks uit de fabriek! Zoek je plaatmateriaal dat je zowel binnen als buiten kunt gebruiken? Deze multiplexplaat is opgebouwd uit meerdere fineer lagen en gebonden met hars en daarom licht van gewicht en sterk. Dankzij de watervaste verlijming van het . We zullen proberen hier wat duidelijkheid in te brengen.


Plaatmateriaal kopen bij HORNBACH. Wat tijdens het klussen niet mag ontbreken is plaatmateriaal. Te denken valt aan tafels en kasten. Ook is het materiaal erg geschikt voor het aftimmeren. Hardhout multiplex werd traditioneel ook wel Meranti genoemd en is een algemeen inzetbare plaat in de bouw.


Voor toepassingen met een verhoogd vochtrisico is er een exterieur verlijmde plaat, die zijn weg vindt in interieurs van bijvoorbeeld de horeca, slagerijen, bakkerijen . Het is technisch goed en relatief goedkoop. Neem gerust contact op met een van onze verkoopfilialen en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Een plaat mag multiplex worden genoemd als deze is samengesteld uit tenminste fineerlagen. De dekfineren van de platen worden vaak gemaakt van okoume , populieren en berken. Ook andere houtsoorten worden gebruikt.


De lagen zijn kruislings op elkaar gelijmd . Gratis voor u op maat gezaagd en binnen werkdagen geleverd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts