woensdag 13 mei 2015

Hout en staal tv meubel

Uiteraard kan het meubel volledig naar wens samen worden gesteld. Eettafel eiken mm opgedikt. Vierkante eettafel U-kruis. Rustiek Eiken boomstamtafel. Kapstok dikke buis (3mm).


Alle scharnieren in het meubel zijn van hoge kwaliteit en van het merk Blum!

De lades en deurtjes werken allemaal met softclos. Het meubel is van hoge . Ideaal voor mensen die het interieur regelmatig willen veranderen. Strak en industrieel, dat kan wel gezegd worden van dit tv meubel.


Bijpassende bijzettafel en salontafel zijn ook leverbaar. De hoogte van het open vak is cm. Bij DesignOnlinevind je een grote collectie TV meubels in verschillende soorten en maten! TV meubels met staal zorgen veelal voor een stoere en industriële look in je interieur.


U heeft de optie om het kruis te vervangen voor een dichte achterwand van sloophout (zie keuze menu).

Keuze uit verschillende . Steigerhouten meubelen gecombineerd met staal ? Voor steigerhouten meubelen of industriële meubels bezoekt u Woodville. Bekijk hier het assortiment. Ontdek bij ons diverse industriële meubelen en steigerhouten meubelen of eikenhouten meubelen met staal.


Van salontafel tot aan buffetkast en van keukentafel tot aan bureau. Uniek is dat onze eetkamertafels, banken, tv - meubels en kasten allemaal geheel kant en klaar worden gelever dus geen bouwpakketten. Dit trendy TV - meubel is gemaakt van mangohout gecombineerd met zwart metaal voor een stoer en industrieel uiterlijk! Geef uw tv wat extra s met een industrieel tv meubel van Gigameubel Profiteer van een veelzijdig aanbod meubelen en scherpe prijzen. Salontafel steigerhout industrieel Sydney.


Tv meubel met een stalen onderstel ingelegd met hout behandeld met soft black het bovenblad is van dikke balken van 5cm dik gemaakt en behandeld met. Tv - meubel staal en hout. Houten TV - meubel Asmund recycled teak en stalen poten. Dit model combineert mooi met maatwerk tafels gemaakt van oud rustiek eiken.


Dit komt niet alleen door het gebruik van staal , maar ook door het mooi afgewerkte hout van het televisiemeubel. Deze kast staat prachtig in een industrieel interieur, maar ook in een stoere landelijke inrichting. Ook is het stalen tv meubel praktisch, want . Bij de Houten Meubel Outlet vind je moderne stijlvolle meubelen voor enorm lage prijzen.

We kopen grote (rest)partijen op en kunnen daardoor meubelen tegen dumpprijzen aanbieden. Groot assortiment tafels, banken, salontafels, stoelen, fauteuils, bedden en kasten. Heel veel meubels zijn op voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts