maandag 11 mei 2015

Brasserie utrecht vredenburg

Stadsbrasserie en bar in hartje Utrecht. Van ontbijt tot diner, lunch of borrel. Parkeergarage Vredenburg. Leuk dat je komt kennismaken met Danel. Bij Danel zijn we dol op het goede Franse leven en dat zie je terug in het restaurant.


Door de grote bollampen, spiegelwand en zwart-witte tegelvloer waan je je even in Parijs.

Schuif gezellig aan op één van de comfortabele rode banken, neem plaats aan de . Restaurants in de buurt van TivoliVredenburg op TripAdvisor. Lees reizigersbeoordelingen van eetgelegenheden in de buurt van TivoliVredenburg, Utrecht , Nederland en zoek op prijs, locatie en meer. De ingang van de brasserie komt aan het Vredenburg , tegenover muziekcentrum TivoliVredenburg. Aan de rechterkant van de ingang moet een klein terras komen. De zaak zal gerund worden . Wil je voor of na een concert nog wat drinken of eten, of ben je gewoon gezellig op stap?


Op de hoek van TivoliVredenburg bij de Vredenburgkade en de Hollandse Toren kun je terecht voor al het lekkers dat Frankrijk te bieden heeft.

Piatto ligt in hartje Utrecht vlak bij het station en recht tegenover poptempel Tivoli. Bij Piatto eet je Italiaanse klassiekers en Italiaans georiënteerde gerechten met een moderne twist zoals bijvoorbeeld polpo brasato, de originele mijnwerkers spaghetti carbonara, en handgeslagen carpaccio. Wij werken alleen met verse en . De oprichter van restaurant.


Supergezellig restaurant in het centrum van Utrecht. Wij zijn gevestigd in de Drieharingstraat, dé restaurantstraat van Utrecht , aan het Vredenburg en dus op 1meter van muziektheater Tivoli Vredenburg. Aan ons terras kunt u genieten van onze . Vredenburg in Utrecht is volop in beweging: er komen steeds meer nieuwe horecazaken bij. Ja, dat grote witte pand op de hoek van de Catharijnekade en het Vredenburg waar . Wij schoven aan voor een borrel, maar bij Piatto kun je praktisch de hele dag terecht. Vanaf uur is het restaurant open voor lunch.


Op de kaart vind je soepen, heerlijke belegde Italiaanse broodjes en salades. Het oude Staffhorst pand. Zin in een stevigere hap?


Geniet van een diner in onze tuin of reserveer de serre voor gelegenheden. Ondernemer achter Vroeg in Bunnik naar Utrecht. Misschien ken je het pand wel van The Social Impact Factory (een ontmoetingsplek voor ondernemers), waar .

De culturele hotspots deelt het plein met Tivoli en dat is te merken. Op de kaart een beetje van alles - met van ontbijt tot diner producten uit de regio. Heerlijke kip, vers, veel Utrechtse speciaalbieren en een lekker ontspannen sfeer. Nu op Vredenburg en de Nachtegaalstraat! Oplaadpaal: Bergstraat Utrecht.


Paalcode: NewMotion UTPITEN014. Status: Laadpunten vrij: bezet: in storing: 0. Tarieven (incl. paalkosten, paskosten, BTW ) . De Utrechter, Vredenburg 4 Utrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts