vrijdag 22 mei 2015

Plankdragers industrieel

Set van robuuste kleine plankdragers. Worden per set van stuks verkocht. Stoer Metaal verkoopt stoere ijzeren life-style producten van eigen label, maar ook metalen lampen, stalen kasten, industriële tafels en woondecoraties van div. Deze set stalen plankdragers zijn stoer.


De banden zijn van gepoedercoat staal voor een stoere uitstraling! Handgemaakt en exclusief bij Loftdeur.

Klassieke Schuifdeursystemen en industriele woonaccessoires. Wanneer je een boekenplank aan de wand wilt bevestigen, wil je dan naar de boeken kijken, of liever naar de plank? Met de Stalen Plankdragers hoef je niet . Deze industriële plankdragers zijn een toevoeging aan ieder stoer interieur. De metalen frames met een ultra matte poedercoat laag kunnen gecombineerd worden m. Daardoor moet het niet moeilijk zijn om een type plankdrager te vinden dat past bij de stijl van jouw interieur.


Zo zijn er strakke, industriële exemplaren verkrijgbaar, die je met rails . Een plank geeft je muur instant karakter, zeker als je kiest voor een plank met een plankdrager die helemaal bij je interieur past.

Tip: combineer deze plankhouder met een plank van GAMMA en gebruik . Stoere industriele beugels voor een maatwerk wandplank, stalen plankdragers met poedercoating. Bekijk ons assortiment Plankendragers in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. De blauwe stalen plankdragers zijn van staal en steken prachtig af tegen het donkere hout. Zwart stalen plankdragers.


Nog een variant van de stalen plankdragers zijn bovenstaande van stoermetaal. Ons assortiment plankdragers is uitgebreid met twee nieuwe dragers! Een drager met industriële draagkracht die er niet “industrie” uitziet en die ruimte bespaart door het ontbreken van de schoor.


De drager is van gegoten . Plankdragers om daarop de legplank te monteren voor alle spullen, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt. Dan is dit een tof do it yourself project. Wil je een wat strakkere uitstraling ga dan voor Rustiek New Oak.


Leuk met lederen bandjes, stalen plankdragers of een onzichtbaar draagsysteem. Ga je liever voor gemak dan kunnen wij het .

Wij vinden een paar plankjes aan de muur echt ideaal voor wat extra opslagruimte. En je kunt die planken natuurlijk op talloze manieren ophangen. Loop de eerste de beste doe-het-zelf-zaak maar binnen en je vind een wand vol plankdragers. Maar waarom zouden we dit niet zelf maken?


Kleine aanpassingen, groot effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts