dinsdag 26 mei 2015

Red cedar mes en groef

Genoemde prijs geldt per vierkante meter (m2) inclusief btw. Direct een vrijblijvende (maatwerk) offerte aanvragen! Altijd direct 3min diverse lengtematen leverbaar.


Deze mes en groef red cedar rabatdelen zijn zeer geschikt voor gevelbekleding, vooral door zijn lage gewicht. Red Cedar is een houtsoort van duurzaamheidsklasse 2.

Om die reden worden deze red cedar rabatplanken ook wel gevelhout genoemd. Gevelbekleding zet met bij het aanbrengen eerst met veer en groef stevig op elkaar, maar daarna trekt men de laatste plank voor het vastspijkeren een drie millimeter terug. Toepassing, Gevelbekleding.


Lengte, Meerdere lengtes. Inhoud bundel, stuks per bundel . Rabat 19x130mm, geschaaf red cedar. Dit is een geschaafd rabatdeel, red cedar , 19x130mm.

Wilt u liever eerst ons advies? Het groeigebied is de Noord Amerikaanse (Canadese) westkust. Het hout is een beetje zacht, laag in gewicht, maar wel erg duurzaam. Een rabat is een plank die aan de onderkant is voorzien van een groef en aan de bovenkant van een geschulpte rand. Hierdoor kunnen de rabatdelen in elkaar geschoven worden.


Ze worden gebruikt ter afdichting van wanden van bijvoorbeeld schuren. De vorm van de schulprand voorkomt dat . Blokhutprofiel mm dik. Omschrijving: western red cedar rabat is één van de meest geschikte, duurzame en stabiele houtsoorten voor (horizontale) gevelbekleding. Het is absoluut harsvrij en het heeft . DOWNLOAD ONZE PRIJSLIJST. Geprofileerd kraaldeel voor binnen- en buitentoepassing.


De getoonde afmetingen zijn netto WERKENDE MATENAndere maten op. MERANTI SPONNINGSCHROOT MODEL JG40. Groef en messing met sponning en blinde vernageling.

Ook in gegronde uitvoering te leveren. Halfhouts rabat red cedar 18x128mm 305- Profielnr. De messing en groef passen goed in elkaar waardoor het rabat vloeiend overloopt.


Rabatdelen worden ook wel gevelpanelen genoemd. Door de bewerking van het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts