maandag 18 mei 2015

Gratis scooter af te halen

Vind of bied uw tweedehands Motoren en Scooters aan op Speurders. Marktplaats voor gratis verkopen, ruilen en weggeven van spullen. Kosteloos adverteren voor particulieren. Verkoop je spullen, ruil of geef ze weg. Gratis af te halen scooter.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. GRATIS af te halen : Scooter. Honda sjscooter gratis af te halen. Diverse kappen hebben schade, gas kabel mist (was kapot). Achter rem moet aangebracht worden.


Adapter zijn we kwijtgeraakt. Waardoor hij niet meer automatisch. Ze worden hier aangeboden, gekocht en verruild.

Net als onderdelen en accessoires voor de gemotoriseerde tweewieler. Ben je de file beu en snor je liever stijlvol met de Vespa naar het werk? Of heb je een tiener in huis die je een Dax of Camino beloofd hebt voor dat . Stimuleer zo hergebruik.


Fietsen, motoren en brommers - Op deze weggeefhoek staan gratis af te halen spullen, tweede hands spullen of gezochte spullen. Hallo, Ik ben opzoek naar een scooter , heeft u misschien een scooter die u niet meer gebruikt of moet opgeknapt worden en u heeft geen tijd of zin in, dan kunt u mij blij mee maken, ik hoor . Alles wat je nodig hebt, af te halen in rotterdam. De kast is ook makkelijk over te schilderen. Liggen achter het huis waar je met aanhangwagen kunt komen. Betaling in contant is niet mogelijk voor al onze elektrische scooters.


Dan ben je bij Snelslagen. Je vindt bij ons alles wat je moet weten om je brommerrijbewijs te halen. Zo kun je gebruik maken van het gratis theorieboek om bromfiets theorie te leren. Dit gratis theorieboek voor de bromfiets bevat alle hoofdstukken die je moet weten voor het theorie examen bromfiets.


Tijdens het bestellen van uw nieuwe of gebruikte scooter kunt u ervoor kiezen om deze te laten bezorgen door onze koeriersdienst. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw scooter zelf af te halen in een van onze winkels in Rotterdam of Barendrecht. Het laten bezorgen van uw scooter is snel en eenvoudig.


Als je al een auto- of motorrijbewijs hebt, dan hoef je dit scooter rijbewijs niet meer te halen.

Wilt u van uw scooter af , wij komen de scooter ophalen en verstrekken ter plekke een vrijwaring . Na de theoriecursus kan je direct door naar het CBR om je theorie-examen scooter af te leggen. Mocht je onverhoopt zakken voor het scooter theorie-examen, mag je gratis de theoriecursus scooter opnieuw volgen. Klimrek met stevige ladder, houten platform in goede staat en glijbaan, incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts