woensdag 20 mei 2015

Visjes vangen spel magneet

Magnetisch Visspel - Vissen Vangen - Visjes Hengelspel - Vishengel Fishing Game Met Magneten. Denk je dat de vissen vandaag willen bijten? Dat is de grote vraag in het dit arcade hengelspel!


Het plateau draait rondjes op de beat van de muziek en de kleurrijke vissen openen af en toe hun mond om t. Janod Visspel Visjes Magnetisch.

Een vrolijk gekleurd vishengelspel voor kleuters vanaf jaar. Twee hengels met een touwtje waar een magneetje aan zit om de vissen te vangen. Gedetailleerd en decoratief visspel voor de jonge visser.


Geschikt voor vier spelers. In de vijver zijn twintig vissen en met de vier magnetische hengels kan je de vissen vangen. Speel het als een spel of speel met deze mooie visvijver . Bigjigs groot visspel hengelspel spel vis vangen magneet.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Vang zoveel mogelijk visjes met dit leuke Hengelspel! Zwijsen Spel Maan Roos Vis Magnetische Letterdoos. Maan roos vis magnetische letterdoos.


Magnetisch visspel - Eenden vangen Merk: Djeco Magnetisch spelletje om eenden te vangen. Het spel bestaat uit h… € 00. Een mooie houten puzzel met een magnetisch visspel en een afmeting van 27x1x22cm.


Dit product is geschikt voor kinderen vanaf maanden. Toezicht door volwassenen wordt voor dit product aanbevolen. Leuk houten visspel van Djeco. Probeer met de bijgeleverde hengels om ter eerst een vis te vangen of wie vangt er de meeste, de mooiste of de grootste? Spannend spel waarmee je kennis maakt met de magnetsiche krachten en waarbij je je oog-handcoördinatie spelenderwijs traint.


En zoals alles van Djeco zijn deze . Heb je altijd al met je hengel langs de waterkant willen zitten om vissen te vangen ? Oefen dan nu jouw vaardigheden met dit leuke minivisspel ! Pak één van de magnetische hengeltjes en probeer zoveel mogelijk kleurrijke visjes aan de haak te slaan. Eigenschappen: Laat de visser in je naar boven met dit .

Een houten hengelspel met hengels en visjes met magneetjes. De vijver zit vol met houten visjes , elk visje heeft een andere kleur. Lukt het jou om alle visjes te vangen ? Wie erin slaagt om de juiste dieren te vissen,.


Een spannend visspel met solovariant. Inhoud: hengel met worm, . Fantastisch leuk spel met magnetische hengels om eendjes te vangen ! Informatie over dit artikel: Bij dit spel is het de bedoeling om zo veel mogelijk vissen uit de bak te vissen. Dit spel speel je met maximaal spelers tegelijkertijd. Iedere speler heeft een hengel met daaraan een magneet. De vissen hebben een ijzer deel waar de hengels aan vast blijven plakken.


Vooraf vertel je wat de bedoeling is van het spel. Je laat zien hoe magneten werken en hoe je dus de visjes kunt vangen. Als begeleider zorg je dat de kinderen tegelijk beginnen, dat ze de vissen van de hengel afkrijgen en je telt aan het einde samen met de kinderen de vangst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts