dinsdag 19 mei 2015

Boomstamschijf xenos

Haal de natuur in huis dit mooie boomstam plateau. Het decoratieplateau heeft een diameter van cm. Presenteerplank boomstam - 41x3. Deze prachtige boomstam van Xenos kan gebruikt worden als serveerplank of snijplank.


Iedereen is toch dol op originele krukjes en bijzettafeltjes?

Xenos heeft nu dit toffe exemplaar met een boomstam als zitting of tafelblad en met metalen pootjes. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste. Boomschijven voor het klauteren voor geitjes. Prijs zoiets als openhaardhout.


Leuke boomstam schijven. Vind boomstam op Marktplaats. Ik ben op zoek naar een bijzettafeltje verkocht door xenos.

Voor iedereen een voordeel. Wie oh wie kan mij blij maken? Gespot op InstagraXenos tafeltjes (EverythingElze.com). Deze pin is ontdekt door lotte van den brande. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Wollen kleed van Perletta Carpets en een tv kast op maat. Scandinavisch interieur in Breda. Kleine salontafeltjes, waaronder de Hay DLM in pink, koperen tafeltje en een houten blok. Hij stond al een tijdje op mijn wishlist, een boomstam tafeltje!


Super leuk als bijzettafeltje of als bijvoorbeeld een nachtkastje. Je kan er eigenlijk alle kanten mee op in huis en het staat onwijs stoer door de natuurlijke en robuuste uitstraling van het hout. Als eerste zul je een geschikte boomstronk moeten vinden. Zoek je dan gewoon in het bos een boomstam ? Die neem je mee naar huis en zaag je in . Krukjes van oud verweerd Eiken, Heeeeeel Natuurlijk.


Ik kan niet zonder haaknaalden en een schaar.

Mod podge of crea podge (te koop bij de action). Een leuke foto, uitgeprint op gewoon papier. Gel medium (te koop bij de action onder de naam acryl vernis).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts