vrijdag 15 mei 2015

Olympic stain zwart

Ideaal voor het beschermen van geïmpregneerd en onbehandeld houtwerk als tuinhuisjes, schuttingen en houten terrasvloeren. Moeder- en dochterondernemingen werken volgens een strikte ethische code die overal ter wereld wordt toegepast. Olympic Water Repellent Oil Stain.


De code heeft betrekking op hoe je verantwoord omgaat met medewerkers, klanten en leefomgeving. En welke houtverf moet ik gebruik?

Neemt u contact met ons op voor vrijblijvend advies. Heerhugowaard als officieel distributeur van PPG ARCHITECTURAL FINISHES, INC. Canada een uitstekende reputatie . Topmerken schildersverf tegen scherpe prijzen! Bezoek direct onze website! Vuren geveldelen, zwart achterhout, zwarte folie en RVS bevestigingsmateriaal.


Ten slotte krijgt het hout elke gewenste kleur met Sansin.

Dit is een watergedragen beits op basis van gemodificeerde, natuurlijke oliën. Sigmalife Stain Matt is een matte beits die vooral geschikt is voor niet-maatvast timmerwerk. Dit product wordt dan ook veelvuldig toegepast bij het behandelen van rabatdelen. Bijvoorbeeld bij houten gevelbekleding, borstweringen van kozijnen en houten bergingen. Kenmerkend is dat deze beits de nerftekening van het . WRC wordt van nature zilvergrijs.


Deze laatste is met name geschikt voor reeds behandeld hout. Naast transparante middelen is het ook in vele semi-dekkende en dekkende kleuren verkrijgbaar, maar wel allemaal ademend. OLYMPIC PREMIUM ACRYLIC LATEX STAIN - Productinformatie - Toepassingsgebied - Functie van afwerkmiddelen - Invloeden waaraan deze middelen blootstaan. Wilt u een andere RAL kleur? Bij ModiWood Colour moeten de zaagkanten 2x.


Donkere kleuren zoals bijvoorbeeld zwart en donkergroen absorberen veel warmte, waardoor er aan de zonzijde sneller scheurvorming in het hout kan ontstaan. Drywood Woodstain VV is leverbaar in en liter verpakkingen. In originele, gesloten verpakking en bij vorstvrije opslag is de houdbaarheid tenminste 6 . Anders verkleurt het hout alsnog.


Veel beter is om Western Red Cedar in Nederland niet buiten te gebruiken.

Daar is het niet geschikt voor, tenminste in het Nederlandse klimaat. Het wordt te vaak nat en heeft vaak te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts