woensdag 27 mei 2015

Oregon pine hout prijs

Prijslijst massief hout. De maten zijn een indicatie - en onder voorbehoud ! Vraag nu online een offerte aan! Koop of Verkoop oregon pine op Marktplaats.


Het hout is harshouden waardoor soms vettige vlekjes of streepjes op het oppervlak zichtbaar zijn.

Niet geschikt voor binnen meubels enz. Origon Pine , ook Douglas Fir genoem is gedroogd goed te bewerken. Wordt steeds vaker gebruikt voor houten gevelelementen, parket, meubels, trappen. De regels voor deze kwaliteit zijn vrij algemeen en weinig strikt.


Een enorme variatie in deze kwaliteit is mogelijk zonder de regels te overschrijden. Ook komen, volgens de groeiringen verlopende, met hars gevulde holten voor. Het in Europa gegroeide Douglas hout is in uiterlijk en eigenschappen vergelijkbaar met het second growth uit Noord-Amerika. Andere namen voor Douglas hout zijn o.

Bekijk hier ons Douglas . Door grote vraag zijn vloerplanken momenteel uitverkocht! Fijnbezaagd kan wel alles gezaagd worden van potdekselplanken tot gebinten. Ook wel Douglas Fir genaamd. Niet te verwarren met inlands Douglas. Wij bieden uit voorraad enkele, vrij goed gekende houtsoorten aan.


Ze vertonen stuk voor stuk een gunstige prijs -kwaliteit verhouding. De oregon pine kent zijn herkomst in het westen van Canada en bezit een goede, natuurlijk gegroeide duurzaamheid. Lariks Douglas hout valt in duurzaamheidsklasse 3. Oregon en douglas voor uw verbouwing. Dit houdt in dat het een goede en duurzame houtsoort is. Het kernhout van Douglas hout heeft veelal een lichte geelrode (oranje) kleur, welke onder invloed van licht en lucht op den . Aantal m¹ ( strekkende meter): Offerte aanvragen.


Wij hebben oregon - pine 1ste keus uit Canada: - gedrenkt . Bewerkbaarheid: redelijk - goed Duurzaamheidklasse: Toepassingen: binnen –en buitenbetimmeringen NB: voor buitentoepassing is schilderwerk noodzakelijk. Er zijn momenteel geen producten op voorraad.

Neem contact op voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts