woensdag 20 mei 2015

Grote boomstam kopen

Boomstammen kopen voor de haard of houtkachel? Richard Wigink levert grote partijen rondhout aan (particuliere) grootverbruikers. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Gezocht boomstam stam boom stamhout hout met grote diameters.


Douglas balkhout fijnbezaagd houthandel smetsers verwerkt dagelijks grote hoeveelheden douglas boomstammen tot eindproduct. Bent u opzoek naar een stuk boomstam ter decoratie van uw tafel, vensterbank of zelfs uw kantoor?

Dan hebben wij misschien wat u zoekt. Op onze webshop verkopen wij stukken boomstam in verschillende soorten en maten, van kleine houtschijven tot aan roomdividers. Kijk verder voor ons volledig assortiment. Te koop deze bijlen in goede staat, de grote voor boomstammen te slijten en de kleine voor fijn hout te kappen.


Vele jaren zelf gebruikt voo… € 100. Gratis geleverd met m³ in een . Wij kopen bomen afzonderlijk in met de uiteindelijke toepassing al in gedachten. De meeste stammen zijn reeds gezaagd in planken en gedoogd zodat we meteen boomstamtafels ervan kunnen maken.

Op dit moment hebben wachten wij op een grote voorraad Acacia boomstammen in diverse lengtes en diktes. Van een boom uit een tuin of park tot een tafel bij u in huis. Ook een boomstamtafel of zwevende wandplanken? Neem een kijkje bij woodend!


De boomstam zonder bast van Houthandel Bos is te gebruiken als bijzettafel, nachtkastje, kruk of zelfs als onderstel voor een klein tafelblad. Het Douglas hout is afkomstig uit de Nederlandse bossen verspreid door het hele land. Een sterk, eerlijk Hollands product! Vanuit boomverzorging en bosbeheer heeft bosbouwbedrijf DEVOBO uit Diepenveen doorlopend grote voorraden hout leverbaar. De diverse rondhout boomstammen worden door DEVOBO zowel aan zakelijke afnemers (o.a. zagerijen en plaatwerkindustrie) geleverd als aan particulieren die rondhout boomstammen zelf . Wij maken op bestelling boomstamschijven van massieve boomstammen voor diverse gebruiksdoeleinden.


Grote schijven voor tafelbladen etc. Massief Mahonie boomstambladen boomstamtafel 200cm lang. Op zoek naar een tropisch hardhouten. Iroko boomstambladen ingezaagd op 60mm dik.


De bladen zijn 240cm, 350cm of 400cm lang en. Groot stuk wortelhout van een Nederlandse Notenboom. Het is ongeveer 150cm x 190cm groot !

Door alleen maar hout te kopen bij een houtzagerij die eigen bomen heeft, is de stroom hout in boomstammen beter te controleren. Een boomstam heeft een eigen. Terwijl de Lariks Douglas stammen vaak . Rechtstreeks van bos tot klant.


Wilt u een boomstamtafel kopen ? In onze webshop kunt u eenvoudig online een boomstamtafel kopen. Kies het tafelbla de afmetingen en het onderstel en eventueel de door u gewenste afwerking. Als u eerst wilt kijken of als u speciale wensen heeft, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Groot -Ammers. Door zelf je brandhout te zagen in plaats van het kant-en-klaar te kopen zorg je daarbij voor nog meer voldoening.


Voordat je boomstammen kan verwerken tot brandhout, moet je ze eerst verzagen in stukken van ongeveer een meter. Hieronder lees je hoe je de grote stukken tot brandhout klieft. We zijn continu op zoekt naar de beste eikenhouten stammen. De grillige vormen van houten boomstam tafels zijn de laatste jaren behoorlijk in trek.


Door onze ervaring zijn wij in staat de . Een dergelijke landelijk en natuurlijk ogende stamdelen hebben veel uitstraling. Wij leveren de zogenaamde boomstam tafelbladen zowel in de vorm van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts