woensdag 13 mei 2015

Waterdicht maken terras

Droomt u van een nieuw terras of balkon? Gebruik onze handige gids om een terras of balkon te betegelen. Ontdek ook onze andere werfoplossingen! Om volop van je dakterras of balkon te genieten, moet het uiteraard perfect waterdicht zijn. Lees hier hoe je je balkon waterdicht laat maken.


Terrassen waterdicht met de producten van Mapei.

We hebben gemerkt dat we vocht binnen krijgen van het dakterras. Geschreven door ellenve in de rubriek: Vocht. Ons terras bestaat momenteel uit welfsels op steunmuren met daarop een druklaag in beton. Het geheel is een gesloten constructie, dus de ruimte onder het. Ons verhoogd terras zou aan de onderkant als tuinkot moeten dienen.


Hierop dacht ik een plat dak te maken : bruggen, osb, epdm. Op deze manier blijft het waterdicht eronder. Ik verlies door deze manier van werken echter veel ruimte, want als . Onder het terras ligt voor de helft kelder, andere helft is inrit van garage naar kelder.

Hoe kan ik dit terras best afwerken. Betonnen terras impregneren. Verstandig, makkelijk en onderhoudsvrij. Voorkomt vuilaanslag, alg en mos. Er zijn langs onder ook heel wat barsten te zien en de randen brokkelen al lichtjes af.


Op het terras van de eerste . Prijs: oplopen Prijs: aflopen ProductnaaA tot Z, Productnaavan Z naar A , Op voorraad. Beste Ecobouwers, Is EPDM rubber een goeie manier om een balkon op een eerste verdieping waterdicht te maken en is het een milieuvriendelijk materiaal? Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts. Voor goede en betaalbare vochtexperts bent u . Wij hebben een terras op de eerste verdieping van m² dat niet waterdicht blijkt te zijn. De tegels (lagen) werden intussen verwijderd.


Graag een offerte voor het leggen van een waterdichte laag en eventueel extra betegeling. Momenteel ligt er alleen beton. Offertes van terrasbouwers voor terras uit Berchem (Antwerpen).


Balkon- en terrasdichting. Voor het waterdicht maken van een terras kunt u ook bij ons terecht. Bekijk hoe u met Mapei oplossingen een terras of balkon waterdicht kan maken.


Om hier een duurzame herstelling uit te voeren dient eerst de oorzaak.

In veel gevallen moet de terrasvloer vernieuwd of waterdicht overlaagd worden. Wenst u meer informatie over het waterdicht maken van uw terras ? De meeste balkons, terrassen en galerijvloeren bestaan uit betonelementen waar, bij gebrek aan een doeltreffende bescherming, waterinfiltratie, betonrot, carbonatatie en degradatie onvermijdelijk zijn. Muroflex biedt verschillende dichtingstechnieken om uw terras of balkon waterdicht te maken en te beschermen tegen . Een terras waterdicht maken door impregneren beschermt tegen water, vuil en aanslag.


Impregneermiddelen voor terrassen van beton, steen en hout. Zelf een waterafstotend terras of tuinpad aanleggen. Veel mensen gaan zo rond deze tijd weer met fris enthousiasme aan de slag met en in hun tuin.


Wellicht was u al een tijdje van plan een tuinpad of een nieuw terras aan te leggen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts