donderdag 14 mei 2015

Underlayment pellos 18mm

De tong en groef verbinding maakt het koppelen van meerdere platen aan elkaar extra gemakkelijk. Constructieve plaat voor binnentoepassing als verdiepingsvloeren. Op verlanglijst loading. Blader door verlanglijst.


De messing van de ene plaat schuift moeiteloos in de groef van de andere . Geïnteresseerd in een pellos floor?

Bestel deze dan nu eenvoudig en tegen de scherpste prijs online bij Limtrade. Wij hanteren de beste kwaliteit. Met underlayment kun je alle kanten op. Gewicht per plaat, circa kg. Verlijming, Exterieur WBP.


Toelaatbare buigsterkte . Randafwerking omschrijving: Tong en Groef lange zijde. Afwerking toplaag: Onbehandeld. Binnen werkdagen in huis.

Op zoek naar underlayment platen? PontMeyer is dé leverancier in underlayment platen die geschikt zijn voor binnen of buiten. Ideaal geschikt voor wanden, vloeren of plafonds.


UNDERLAYMENT PELLOS -FLOOR 244×met Tong en Groef. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Vergelijkbare advertenties. De dakplaat en vloerplaat voor het beste eindresultaat.


Deze plaat is voorzien van tong en groef en daarmee handig tot aan elkaar aansluitend geheel te maken. De voorzijde van de plaat is mooier van kwaliteit dan de achterzijde, . De plaat is licht geel van kleur. Daarnaast is de plaat licht van gewicht.


Door de afwerkingslaag is het mogelijk de plaat voor zowel . Met deze groef kunnen de platen mooi en strak tegen of in elkaar worden gelegd. De meest toegepaste dikte in Nederland is mm. Andere diktematen zijn 9mm, 12mm, 15mm . Deze 7-laagse vuren plaat kenmerkt zich door een aantal sterke producteigenschappen: Licht van gewicht, maar ijzersterk.


Pellos constructieplaten.

Niet voorradig in uw vestiging. Artikel toegevoegd aan uw winkelwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts