vrijdag 23 oktober 2015

Afschotprofielen

Bij de montage van inloopdouches moeten de tegels vaak worden aangepast aan het afschot van het douchevloerelement. Dankzij de wedi afschotprofielen behoort het omslachtige afschuinen of aansnijden van de wandtegels tot het verleden. Het wigvormige wedi Fundo Riolito afschotprofiel is speciaal ontworpen voor . Centrale plaatsing van de afvoergoot: onderbouwelement, hellingsplaat, afdichting, lijnafvoergoot.


Plaatsing van afvoergoot tegen de wand: onderbouwelement, hellingsplaat, afdichting, lijnafvoergoot.

Op de achterzijde van het profiel is een vlies aangebracht voor een goede verankering in de tegellijm. Voor de vloerbevestiging wordt een bij het. Het afschotprofiel met een zichtbaar vlak van geborsteld roestvast staal is aan de achterzijde voorzien van een . Aco ShowerStep : optimaal afschot in de douche. Het rvs tegelprofiel zorgt voor een fraaie overgang in de vloer zodat de ( gezaagde) zijkant van de tegels ter plaatse van het afschot niet meer . Tegelprofiel om optimaal afschot te creëren.


De ACO ShowerStep is speciaal ontwikkeld voor de ACO douchegotenrange.

Hij wordt toegepast ter overbrugging van niveauverschillen in de tegelvloer om zo een visueel mooie aansluiting te creëren. De badkamervloer loopt vlak (geen afschot) maar voor een goede . Geen complex tegelsnijwerk meer noodzakelijk. Profiel is zowel links als rechts toepasbaar.


Instelbaar in hoogte van van tot mm. Wedi Fundo Riolito Neo - Vernieuwd! URL Fabrikant, U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven. URL Prestatieverklaring (DoP), U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.


Artikelgroep, Douchesystemen. Type Sleuf - toebehoren. Apparaatadapter voor vermogensautomaat en lastscheider. Afschotprofielen dubbel-T. D-zekeringlastscheider met knipperfunctie.


Deksel met zekeringbewaking voor zekeringlastscheider. Drievoudig-T-profiel railsysteem E- CU. Ik ben bezig met mijn nieuwe badkamer, maar ik vraag me af hoe ik het volgende probleem moet gaan oplossen: Ik plaats een douchedrain en glazen wanden.

Oh ja, ik vind op internet afschotprofielen , maar deze hadden tijdens het tegelen al een plekje moeten krijgen. Bestaat er zoiets voor onze situatie? Een U-profiel op de vloer lijmen wat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts