donderdag 22 oktober 2015

Hudson menukaart

Download de hudson app en spaar voor free burgers! Bij negen stempels heb je een volle spaarkaart en kun je bij je volgende bezoek genieten van een gratis burger naar keuze. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style.


De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Onze nieuwe menukaart is al een tijdje ingegaan, maar wist u dat wij op de kaart weer Coco Shrimps hebben staan?

Ook zijn er overheerlijke burgers aan. Amerika is een mix van culturen en dat weerspiegelt zich op onze menukaart. Je kiest bij Hudsons uit het beste vlees en het beste uit zee. Geniet van de typisch Amerikaanse ambiance en laat je gaan, want je bent in Hudsons.


Het eerste sterrenrestaurant van Almelo. Gasten kunnen genieten van typisch Amerikaanse gerechten zoals: chili, steaks, American ribs of (biologische) hamburgers. Vind restaurantbeoordelingen, menu , prijzen en openingsuren voor dit restaurant op TheFork.

Amsterdams most dazzling roof top restaurant. Hudson Rotterdam stond vorig jaar op de . Middle Eastern and Greek kitchen, combined with influences from all over the world. Join us for a healthy, light and colourful lunch or enjoy a long night of fine dining with a spectacular view.


Live the day, feel the night. Walk in for lunch, book for dinner. Uiteraard zijn de Hamburgers daarbij favoriet. Alles klopte, hoewel het praatje van de bedrijfsleider aan.


Voor kinderen is er een speciaal menu , en op het speelschip direct tegenover het terras kunnen ze heerlijk klauteren terwijl ouders genieten van een drankje. Ook het restaurant zelf heeft een echte Amerikaanse sfeer, het lijkt bijna alsof je in New York bent in plaats van in Almere. Net als New York heeft Noordwijkerhout zijn eigen Hudson. Op het menu staan American dishes zoals chili, steaks en . Geen rivier maar een nieuw hip restaurant met een vette knipoog naar Amerika. Visit our site to explore our New York dining options.


As day turns to night, choose from the gastropub menu with its enticing bites, local and international craft beers and unique cocktails. We make everything fresh, from the chips to the guacamole.

Meisje met de hamburger. My happy kitchen was de avond voor de opening uitgenodigd om kennis te maken met de nieuwe inrichting en de menukaart. Het vele hout, baksteen en leer geven Danzig een relaxte en warme uitstraling. Kunstenaar Tinus Teder maakte – met een . Ieder moment van de dag of avond is geschikt om bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts