donderdag 29 oktober 2015

Tuinhuis deuren op maat

Naast onze standaard deuren die hierboven te zien zijn is het uiteraard ook mogelijk om deuren op maat te verkrijgen in zowel vuren hout als hardhout. Artikelen tot van in totaal. Kies uit houten enkele en dubbele tuinhuis deuren. Kozijn met aanslag Geïmpregneerd hout Zelf op maat te maken Ruim op voorraad € 2€ 2per stuk incl.


Blokhutdeuren in vele formaten en diktes!

Van luxe houten tuinhuis deuren tot raamkozijnen met enkel of dubbel glas voor. Vind tuinhuis deur op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Enkel raam MA28-3R 28mm. Deurstijl is gelamineerd en gevingerlast, neutraliseerd de natuurlijke houtwerking.


Een blokhut, tuinhuis en garage is te spiegelen. Ramen en Deuren naar buiten draaiend. Dat betekend dat u de blokhutten, tuinhuizen en garages ook kunt plaatsen met de deuren links als ze .

Met zeer vakkundige medewerkers maken wij ieder tuinhuisje op maat. Een maatwerk blokhut of tuinhuis die volledig voldoet aan al uw eisen. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende typen deuren voor uw tuinhuis op maat die op hun beurt ook allemaal als dubbele (garage) deur verkrijgbaar zijn. We beschikken over een uitgebreid gamma van ramen en deuren.


Zowel in hout, PVC of ALU, steeds voorzien van super isolerend dubbel glas. Inbegrepen: Uitvoering dubbele deur (2x120) enkele deur klapramen deuren enkelschalig enkel glas. Douglas deuren op maat gemaakt. Houten tuinhuis met veranda op maat gemaakt. Onze deuren en ramen zijn in diverse . Ook de ramen, deuren en kozijnen voor de blokhuizen fabriceren we op.


Alle deuren en deurkozijnen vervaardigen we geheel op maat , in vuren of hardhout. Wij hebben een brede keuze uit verschillende type ramen, deuren , houtsoorten en dakbedekkingen. Een tuinkast, tuinhuis of schuur op maat gemaakt door Heijboer Tuinhout is dan een. Deze stijlvolle tuinhuis heeft een klassiek ontwerp.


Bepaal zelf het type en de afmetingen en kies uw eigen deur , raam, . De ramen en deuren zijn voorzien van roeden die doen denken aan een Engelse cottage.

Bekijk dan onze exclusive-line ramen en deuren met een kozijn van Maranti .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts