dinsdag 13 oktober 2015

Appartement te koop koksijde nieuwbouw

Zimmo helpt jou je droomwoning te vinden. Zilverzand omvat dertien verdiepingsappartementen met prachtig zeezicht en één penthouse - duplexappartement. De appartementen zullen over één of twee. Wij hebben appartementen met een oppervlakte van mtot 2m2.


U kunt kiezen voor een ingerichte of kale oplevering.

Alle appartementen die wij verkopen kennen een zeer hoog afwerkingniveau en zijn gelegen op unieke locaties. SINT-IDESBALD - Residentie De Duinheren is een nieuwbouwresi. Dewaele heeft een breed gamma aan ( nieuwbouw ) appartementen. Contacteer Dewaele om je ideale thuis te kopen.


Heel wat mensen dromen van nieuwbouw aan de kust. Bij Immo Europe blijft het niet bij dromen alleen. Maak kennis met onze nieuwbouwprojecten aan zee en ontdek wat wij te koop aanbieden. U wil een appartement kopen ?

U bent aan het goede adres. Eigenzinnig kleinschalig nieuwbouwproject centraal gelegen tussen Oostduinkerke Bad en Oostduinkerke dorp, grenzend aan de residentiële woonwijk. Wij bieden u gezonde lucht… én een gezonde investering.


De naam van het project Seynevisser verwijst naar de oorspronkelijke naam van de paardenvisser . Villa, huis , woning of appartement kopen ? Vastgoed kopen of huren in Oostduinkerke, wonen bij zee, stran dijk, duinen. Weekverhuur, maandverhuur. Een villa in de duinen, een appartement met zicht op zee, uw woonwens en huurwens staat vast in ons overzicht vastgoed te koop of te huur. Gezellig appartement met bijhorende studio. Gezellig appartement gelegen op het zesde verdiep op het Zouavenplein op amper 20m van de Zeedijk en dicht bij het centruliving met een prachtig open zicht op zee, elektrische verwarming, volledig ingerichte open keuken, badkamer met badkamermeubel en douche, . Maes Promotie biedt u kwaliteitsvol en stijlvol wonen aan een correcte prijs.


Wij hechten veel belang aan transparantie, service, eerlijkheid. Notaris: Heyvaert Frank Architect: Popeye Pieter Bouwheer: Sabimmo. Residentie Sofie wordt een pareltje aan zee ! Uitzonderlijke centrale ligging: op de zeedijk, enkele.


Koksijde Stad met: fotos, ligging en nog meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts