woensdag 14 oktober 2015

Parkhotel de panne

Welkom in Park Hotel De Panne. Het Parkhotel ligt in de mooie Erfgoedwijk, op 200m van het strand. Als familiehotel kiezen we voor gastronomie en duurzaamheid: Het ontbijtbuffet biedt regionale, bioproducten en huisgemaakte . De Panne en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Ideaal voor Bakkerijmuseum.


Met jaar ervaring en een ruim aanbod aan hotels boek je de beste hotel arrangementen en last minute aanbiedingen voor hotels.

Controleer de beschikbaarheid van kamers van Parkhotel - De Panne. VergaderzalenRuimte voor bankettenAnnuleringsvoorwaardenGratis annulering tot uren voor de dag van aankomst. Annulatie binnen de uren of in geval van no-show zal h. Zuivelproducten, eieren en vlees worden lokaal aangekocht. Ook seizoensgroenten en -fruit, biologisch en lokaal . Kom dagen lang uitwaaien aan de kust, incl.


Geniet van de heerlijke rust op slechts 2meter van de zee. De lichte kamers zijn comfortabel en uitgerust met gratis WiFi, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met douche.

Elke dag wordt er een ontbijt geserveerd . Dan is een verblijf in het Parkhotel een uitstekende keuze. Je komt terecht in een oase van rust en overnacht in een van de negenendertig kamers met een nette inrichting en voorzien van alle comfort. In het Parkhotel wordt de gelegenheid geboden om een fiets te huren om . Located in De Panne, this hotel is close to Cabour Dunes and more!


View photos and read 9reviews. Adres: Restaurant Parkhotel De Panne. Compare all the top travel sites at once. Kom en geniet van een heerlijk weekendje . Promotie weekendje: dagen in halfpension va. Dit internationale milieulabel kregen ze niet zomaar.


Ze moesten aan een onafhankelijke jury aantonen dat ze zich inspannen voor het milieu en aan een hele reeks criteria voldoen inzake energie, water en mobiliteit. DirectRoom vergelijkt meer dan 2hotel bookingsites en brengt je alle aanbiedingen die er morgen niet meer zijn. Grijp die beste deal voordat het te laat is!


Omdat je bij ons door alle vakanties van betrouwbare reisorganisaties zoekt, vind je super snel de beste deal. Book now and live last minute. Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en contactgegevens zoals het telefoonnummer van de Parkhotel in De Panne.


Deze winkel is geplaatst in de categorie Hotels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts