maandag 26 oktober 2015

Fietsenberging tuin

Fietsenberging in de tuin nodig? Kies dan uit meer dan houten fietsenbergingen op Blokhut. Met een fietsenberging heeft u een mooie opbergruimte in uw tuin voor uw fiets. Een fietsenberging kan gewoon in de (voor) tuin of oprit worden geplaatst, compleet met veilig- hang en sluitwerk.


Zeker bij slecht weer is het prettig dat uw fietsen droog en beschut staan.

Wij verkopen met name houten fietsbergingen maar een kunststof fietsberging behoort ook tot de mogelijkheden. Onze fietsbergingen zijn geheel overdekt en eventueel af te sluiten. De fietsbergingen zijn ook uitermate geschikt voor kleinere tuinen omdat ze compacter zijn dan een blokhut.


Maar u kunt ook kiezen voor een . Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Een compacte fietsenberging biedt uitkomst.

Niet iedereen heeft de beschikking over een garage of schuur die groot genoeg is voor stalling. Met een containerombouw werk je je containers of vuilbakken mooi weg. In een opbergkast of tuinhuisje berg je alle tuinspullen overzichtelijk op.


Een variant van het tuinhuisje is de blokhut, waar je zelf ook in kan verblijven. Met een tuinprieel of -afdakjes creëer je een droge, schaduwrijke plek in je tuin. Op zoek naar fietsenberging ? Neem een kijkje in het brede assortiment van Van Melis!


Grootste assortiment online o. Bekijk het grootste assortiment tuin -artikelen o. Trimetals metalen fietsenberging OliveMoorland groen met opklaprand. We zijn op zoek naar een fietsenberging voor in de voortuin. Tips en ideeën meer dan welkom!


See more ideas about Garages, Bike shelter and Backyard ideas. Artikelen (- van 113). Bent u op zoek naar één van de bovenstaande producten of bent u op zoek naar een fietsenberging voor uw tuin ?

Neem dan eens een kijkje bij onze producten op de website. Metalen fietsenberging voor in de tuin. Hierin worden zij beschermd tegen weersinvloeden waardoor de fiets een langere levensduur heeft. Daarnaast biedt de tuinberging ook extra veilighei omdat het uitgerust is met een aantal handige sloten. Bij ProVelo bent u aan het juiste adres voor o. Extra berging in de tuin komt altijd van pas.


De Westerwald is een fietsberging die gemaakt is van geïmpregneerd grenenhout, zodat uw fietsenberging weerbestendig is! Dit model oogt erg sierlijk in uw tuin ! Deze Tuindeco fietsberging wordt bij Fonteyn geleverd . Deze handige geïmpregneerde houten fietsberging biedt ruimte voor het droog stallen van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts