donderdag 29 oktober 2015

Houten keezenspel 8 personen

Keezbord Hout totaalbox personen. Speel het bord met tot personen ! Het is het totale pakket. Wordt geleverd in speciale totaalbox verpakking.


Ideaal om bijvoorbeeld mee op reis te nemen, u weet nooit met hoeveel personen u aan de Keez-tafel komt te zitten.

Dit is hét voordeelpakket voor de keezliefhebber! Met dit pakket kunt u met elk gewenste aantal spelers het bordspel spelen op het mooie houten keezbord! Vind keezen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Afbeeldingen van Keez aanvullingsset van naar personen. Een veel verkochte variant. Oud Hollands Keezenspel.

Keezen is een bordspel voor twee, vier of zes personen. Keezen wordt meestal gespeeld met twee of drie teams van twee personen (in totaal dus vier of zes personen ). De Basis spellen zijn voor twee, vier of zes. Koop Keezen online bij Puzzlingworld. Bestel uw Keezenspel direct online bij pstoys. Keezen kan worden omschreven als een combinatie van mens-erger-je-niet en pesten.


Geleverd door: Jolie-spellen. Levertijd: op werkdagen voor 14:uur bestel volgende werkdag in huis. HOT - Keezen Bordspel 4-Personen Hout.


Compleet met houten pionnen en decks speelkaar. Je kunt ook met zijn tweeën Keezen ! Als je met twee personen bent is het Keezen net zo leuk! Ja, ik beveel dit product aan.


Dit spel is zeer vermakelijk voor jong en oud! Keez bord uitbreiding tot personen. Kies bij de optie versturen binnen in het betalingsscherm, voor Enveloppe!

Dan kunt u met acht personen Keezen als u deze set erbij neemt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts