donderdag 29 oktober 2015

Het baken purmerend

Een prachtige school met een eigentijds onderwijsconcept. Ons uitgangspunt is: Alle kinderen zijn verschillend. Met onze lessen willen we aansluiten bij deze verschillen en op zoek gaan naar de talenten van elk kind . De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie van het Onderwijs en de school.


Waar nodig geeft de school een toelichting op de cijfers en feiten. Zo biedt deze schoolpagina u betrouwbare en genuanceerde informatie over .

Genootschap: Gereformeerde Kerken in Nederland. Provincie: Noord-Holland. Jaar ingebruikname: Architect: Huidige bestemming . De kwaliteit van het onderwijs op oec. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats.


Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs. De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. De brede school het Baken is ontworpen in opdracht van de gemeente Purmerend.


In het ontwerp zit een basisschool en een kleuterschool.

De kleutergroepen zijn uitgerust met een eigen ingang. Documentatie Stichting Katholiek Onderwijs purmerend. Grevelingenmeer, PURMEREND - Scholen in Nederland – de grootste database van onderwijsinstellingen. Gemeentelijke vakantie van tm. Extra vrije dagen van tm.


Redacteur Waterland dec. De school wachtte al jaren op een nieuw gebouw. Ze biedt alle vormen van voortgezet onderwijs aan. OBS het Baken Purmerend. Share This Story, Choose Your Platform!


About the Author: admin. Leave A Comment Reactie annuleren. Baken heeft zich gespecialiseerd in het op een persoonlijke manier begeleiden van het volledige verzuimproces. Het Wapen van Purmerend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts