maandag 12 oktober 2015

Steigerhout bed

Bekijk onze ruime keus bedden van steigerhout of andere materialen. Afgewerkt in de stijl die bij u past. Klik voor de mogelijkheden! Gemaakt door echte meubelmakers en gratis thuis bezorgd. Kom eens langs in onze showroom in Zwolle.


Kinderbedden en ledikanten van steigerhout , maak een bedbank met laden en hemelbed voor de tuin.

Zelf een bed maken met steigerbuizen en hout van pallets. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Heerlijk slapen en wegdromen in een steigerhouten bed. Een steigerhouten bed schept warmte en gezelligheid in je slaapkamer.


Dit wordt nog versterkt door de robuuste uitstraling. De steigerhouten bedden zijn erg stevig en onverwoestbaar. We leveren de bedden zowel in een persoon – als in een twee . Waar mensen vaak kozen voor een tafel of loungebank vervangt het bed van steigerhout de welbekende boxspring.

Wij bieden een breed aanbod verschillende soorten bedden van steigerhout van de hoogste . Wij maken uw steigerhout bed op bestelling, dus wanneer u speciale wensen heeft kunt u dit ook nog aan ons doorgeven. PuurhoutXL is een producent van steigerhouten meubels waaronder steigerhouten bedden. Dit steigerhout 160x2tweepersoons bed is niet alleen aantrekkelijk qua prijs, het is ook nog eens erg stevig en stoer in uiterlijk.


Tweepersoons bed steigerhout bouwpakket. Altijd al zelf je bed willen maken, nu kan het gemakkelijk met dit doe het zelf bouwpakket. Het pakket is gemaakt van geschaafd steigerhout , leuk om te doen, met jarenlang plezier. Het bed is gemaakt voor lattenbodems van 200x90cm. Steigerplank levert meubels op maat.


Op zoek naar een steigerhout bed ? Zowel tweepersoons bedden als eenpersoons bedden en kinderbedden worden hier in onze werkplaats gemaakt van duurzaam hout. Zelfs bedden en volledige slaapkamers worden voorzien van steigerhouten meubels. Onze steigerhouten bedden zijn verkrijgbaar als . Puur, simpel, stevig en duurzaam.


Een eigenzinnig droombed met zichtbare functionele verbindingen aan de buitenzijde welke zorgen voor een verrassend detail. Het levendige hout is robuust en heeft karakter. Denk dan ook eens aan steigerhout!


Robuste bedden van steigerhout zijn duurzaam en voordelig.

Zoekt u een voordelig maar robust en stijlvol bed ? Kijk dan snel in onze webwinkel. Je kunt jezelf helemaal suf zoeken op Pinterest. Leuk model naar een bedstede gemaakt. Ouderwets wordt weer nieuwerwets! Bouwtekening steigerhout bed.


Doordat je de ombouw zelf maakt, kun je zelf de grootte bepalen. Heb je graag een groot achterboard? Dan kan dit uiteraard gemaakt worden.


CanDo helpt je het perfecte steigerhouten bed te maken met verschillende . Wil je een meubel met een natuurlijke en robuuste uitstraling? Dan is steigerhout als basismateriaal zeer geschikt. Maak alles naar eigen wens, op maat en qua indeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts