dinsdag 27 oktober 2015

Oude houten vloeren amsterdam

Oude houten vloeren gemaakt van oude eiken en grenen vloerdelen afkomstig uit oude panden. Bij de Oude Plank vindt je vloeren met een verleden. De Oude Plank levert en monteert al meer dan jaar bijzondere oude houten vloeren door heel Nederland.


En zelfs ver buiten Nederland. Van oud eiken houten vloeren , grenen of vuren vloerdelen tot oude gymzaal of visgraat vloeren. Afkomstig uit oude kazernes, pakhuizen, kloosters, kerken en zelfs oude treinstellen.

Begonnen met een kleinere vestiging in Broek op Langedijk en na een aantal jaren verhuisd naar Amsterdam. Op een fijne locatie, naast het Centraal Station met uitzicht over het IJ, beschikken wij over twee showrooms, waarvan showroom met massieve houten . Eiken 1jaar oude visgraat parketvloer Amsterdam , Echte oude antieke houten parket vloer in visgraat motief gelegd. De vloer is geplaatst in een grachten pand in Amsterdam. De eiken houten parket stroken komen uit Frankrijk. Daar lag de vloer reeds in visgraat motief.


Houten vloeren vormen een belangrijk onderdeel in het aanbod van Piet Jonker. Een oude houten vloer straalt warmte en sfeer uit, of het nu een eenvoudige brede kaasplank betreft, een verstilde eiken planken vloer of een chic antiek panelen parket dat in tientallen jaren en door honderden voeten alleen maar mooier is .

Dit vraagt om vakmanschap, waarbij het draait om de details en het juiste gereedschap bij het plaatsen van de houten vloer. Wij leveren en monteren vloeren van echt oud hout o. BAX Houthandel in Amsterdam , Zoetermeer, Barneveld en Utrecht. Een eiken houten vloer wordt vaak gekozen omdat men de natuur in huis wilt halen. Wij bij Martijn de Wit Vloeren willen u dan ook producten aanbieden die u nergens anders kunt vinden.


De Urbanwood - Kladno is een van de pareltjes uit onze collectie. Hout van wel 2jaar oud wat voor u bij elkaar gezocht worden en . Antieke houten vloeren zijn meestal massief. Toch draagt een massieve vloer een risico met zich mee. Er bestaat een kans op werking.


Dit is natuurlijk niet steeds het geval. Een goede vervanger voor de massieve plank is de Multiplank, ook deze uitvoering kan in een antieke uitvoering geleverd worden. Een mooie oude houten vloer in een modern huis.


Het hout komt uit Frankrijk en is meer dan 1jaar oud ! Deze vloer ligt in een grachten pand in Amsterdam en is geleverd en gelegd door Holtz. Kom dan naar De Berg Houten Vloeren in Amsterdam. Hierboven: Antiek eiken Hongaarse punt gemaakt van . Restoric levert een zeer breed assortiment sloophouten vloeren uit eigen sloop verkregen door deskundige demontage.

Of het nu gaat om oude vloerdelen, authentieke wandbekleding in de vorm van schroten of kapdelen voorzien van een kraal ( oude Kraaldelen ) we hebben het liggen. Al deze sloophouten planken zijn . Pas als wij de hoge betrouwbaarheid in de levering van houten vloeren tegen een lage prijs zijn Amsterdammers bereid om de reis naar Tiel te maken. De beste ambassadeurs hierbij zijn onze oude klanten uit Amsterdam.


Wij hebben verschillende vloeren in Amsterdam gerenoveerd die op deze manier waren gemonteerd. Ook voor het tot in detail . Een houten vloer brengt sfeer en comfort. Een vloer van het natuurproduct hout straalt elegantie uit, maar is bovendien ook eenvoudig schoon te houden. Boley Devos interieur Jacobs Parket – Interieur Vloerenhuis Amsterdam Nobel Flooring De Oude Plank Atelier Passe Partout Martijn de Wit Vloeren Tida Parket Theo . Vind oude houten vloer op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Als specialist in houten vloeren staat Uipkes al jarenlang garant voor kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap. Showroom voor houten vloeren in Amsterdam Uipkes Houten Vloeren levert o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts