vrijdag 16 oktober 2015

Glijbaan fun

Schommels en glijbanen zorgen voor uren speelplezier! De beste merken zoals Smoby en Little tikes - snelle levering. Neem een kijkje bij Fun en ontdek ons ruim aanbod buitenspeelgoed!


Deze BIG FUN glijbaan is stevig en zeer stabiel. Door de anti-UV coating zal de.

De Smoby glijbaan Funny. Een stabiele, ergonomische, speelse glijbaan met frisse kleuren en waterfunctie. Deze glijbaan met golvend glijvlak staat garant voor veel speelplezier. De Funny glijbaan van Smoby is extra lang en heeft een dubbele golving voor nog meer speelplezier.


Uit voorraad leverbaar Smoby FUNNY FUNNY , een grote glijbaan met fun kleuren! De dubbele wave chute heeft een lengte van 2m. Zet dit speelcenter in de achtertuin en de kinderen zullen zich urenlang vermaken met klimmen, voetballen, basketballen en glijden op de coole glijbaan !

Leuke glijbaan voor de jongsten onder ons met een hoogte van 1cm. De glijbaan heeft een UV-coating en kan makkelijk opgeborgen worden doordat het opklapbaar is. Verstelbare glijbaan in stevige Big–kwaliteit. Met drie anti–slip treden en met grote handgrepen voor extra grip. De hoge zijkanten bovenaan zorgen dat de glijbaan ook voor kleine kinderen veilig is want ze kunnen er niet af vallen.


BIG glijbaan , BIG- Fun -Slide snel besteld bij OTTO. Bijna niets is leuker voor een kind dan van een glijbaan af te gaan. Maar helaas valt het voor dit kleine meisje een beetje tegen.


De manier waarop ze in slakkentempo naar beneden gaat, is echter bijzonder hilarisch. Wat een geduld Haar familieleden komen niet meer bij van het lachen. Gebruikt: Perfecte staat (Playmobil) - Te koop voor € 4in Heistopden-Berg Hallaar.


Glijbaan dino van het merk Paradiso is beschikbaar bij Fun voor de prijs van € 24. Ontworpen voor gebruik buitenshuis. De Funny Slide glijbaan van Smoby is een uitdagende, meter lange glijbaan die makkelijk te (ver)plaatsen is.


Voor dit product of één van de vele andere producten van fun.

De BIG Fun Slide is gemaakt van dubbelgeblazen kunststof wat hem zeer solide maakt. De anti-slip treden en de grote handvatten bovenop de Fun slide zorgen voor extra veiligheid. Lengte glijbaan : 152cm . Met succes op zwemles is speciaal ontwikkeld voor iedereen die het zwemtraject wil laten slagen!


Springkasteel Speeleiland voor spring, klim en glijplezier. Wij doen de opbouw en afbouw. We nemen hiervoor contact met u op voor de meerprijs. Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog! Hoogte m huurprijs euro per dag. Omschrijving Glijbaan , geschikt voor kinderen van tot jaar. Kies uw leveringsmethode.


Afhaal: U haalt en retourneert de attractie zelf in Waalwijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts