vrijdag 16 oktober 2015

Metalen plantenrek muur

Wil je graag tuinieren in een kleine ruimte? Gebruik dan een plantenrek. Met een plantenrek kun je gemakkelijk grote stukken muur en regenpijpen mooier maken.


Let bij je keuze op de uitstraling van je plantenrek. Kies voor bijvoorbeeld een houten, metalen of bamboe plantenrek. Verouderd metaal plantenrek met houten planken. Met opklapbare plantenbakken) vaste prijs.


Metalen plantenrek etagère 2-laags mag opnieuw in de hammerite oid gezet worden. Bovendien kunt u grote stukken muur en regenpijpen verfraaien met behulp van een plantenrek. U kiest uw plantenrek altijd op functionaliteit en afmeting, maar ook op kleur en smaak. U zou het niet zo snel verwachten, maar een metalen plantenrek. Dit plantenrek beschikt over een onderste schap waar u uw gereedschap op kunt zetten en over wielen voor hem op een eenvoudige manier te verplaatsen.


Deze bevestigingskit van Nature bevat schroeven, pluggen en o-ringen die geschikt zijn voor het bevestigen van een metalen klimrek aan uw muur. Het ijzeren rek is verkrijgbaar in veel verschillende vormen en maten en je kunt het aan je muur hangen, inzetten als scheidingsmuur of op een vlak oppervlak zoals een kastje zetten als je een woning hebt waar geen gaten in de muur mogen komen. Houten bloemenrek ( muurmodel ). Plantenzuil - metalen zuil met schaal - rond. Mooi rustiek rekje om aan de muur te hangen met sierkrullen.


Vul het rekje met mooie bloempotten en tuinornamenten of hang ze aan de haakjes die voorzien zijn. Deze zijn beter te onderhouden, want een plantenrek van metaal of kunststof kan tegen vries en kou. Kies dan voor een metalen plantenrek met brocante look.


Een ladder met drie treden of een kleine vierkante pallet tegen de muur neemt nauwelijks ruimte in beslag! Laat je mooiste planten pronken in dit stalen rek voor aan de muur. Ikea socker: Wit metalen plantenrek.


Serax plantenrek van metaal , legergroen De trolley is 1centimeter hoog, centimeter breed en 1centimeter lang. Explore these ideas and more! De bestaande collectie bloempotten groeide onder SERAX al snel uit tot een vernieuwend assortiment voor bloemisten en interieurzaken. Het geplastificeerde groene metalen Nature-klimrek met V-vorm van 145cm hoog en 5cm tot 75cm breed is ideaal voor het decoreren van een muur en het ondersteunen van klimplanten. Dankzij een klimrek groeien klimplanten beter.


Met het plantenrek van House of Seasons maak je een groene muur met de mooiste planten of kruiden. Het rechthoekige klimrek van Nature is . Pot planten in zes potten en zet ze in het rek. De planten hebben voldoende ruimte om te groeien en te klimmen.


Het wandrek is gemaakt van stevig metaal met een sterke zwarte coating. Bamboe plantenrekken kopen? Binddraadjes om eenvoudig en snel de planten klimrekken te monteren tegen een hekwerk, muur , gaaspaneel of balkon hek. Een bamboe klimrek tegen een gaaspaneel of metalen hek bevestigen is heel eenvoudig met behulp van binddraadjes of tie-wraps.


Van groen word je gelukkig. Hoe groot of klein je balkon, terras, patio of plaatsje ook is: je buitenruimte fleurt op van planten en bloemen. Haal meer groen in je leven en laat een klimplant tegen de muur opklimmen of hang een bloembak aan de schutting. Of begin bij het begin en kweek je eigen plantjes in een kweekbak . Meer tonen Minder tonen.


Voor in de serre en buiten, bijv. Het plantenrek heeft een hoogte van 1centimeter en zorgt ook op een klein oppervlakte voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts