vrijdag 30 oktober 2015

Houten jojo's

Vele aanbiedingen bij bol. Zoekt u een relatiegeschenk voor kinderen? Een houten jojo is heel leuk te gebruiken. Door een wit draadje kan de houten jojo in beweging gezet worden. De duurzame houten jojo is zowel voor de zakelijke als de persoonlijke relatie .

Mooie grote houten jo-jo van Ø cm. Om helemaal op te pimpen naar je eigen smaak. Prijs per stuk, korting vanaf stuks. Minimale afname van het product is 1. Vanaf € 5- gratis verzending.


U kan kiezen uit onze voorgestelde afbeeldingen. Deze houten jojo is uitstekend te bedrukken met logo. Houten jojo voor € 30.

Prachtige houten jojo als bedankje of doopsuikergeschenkje voor de kindjes. Met een goedkoop bedrukte jojo heeft iedereen plezier! U zoekt een Reuzen houten jojo ? Je vindt het bij Lobbes.


Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Gekleurde houten jojo met een leuke afbeelding. Leuk om te gebruiken als geboortegeschenk. De platte kant van de jojo is 36mm.


Vergeet zeker geen bijpassende stickertjes te bestellen! Jojo bedrukken bij Allgifts: gemakkelijk, snel en professioneel. Ontwerp zelf makkelijk in onze online editor je eigen jojo en vindt nog honderden andere gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid!


Bestel nu en begin snel met jojoÃn! Goedkoop en snel geleverd. Kortingscodes, nieuwe artikelen, iets te winnen?


NL = euro gratis verzending vanaf 70 . Alles voor jouw Baby en Kind vind je op Marktplaats.

Speelgoe baby- en kinderkleding, kinderwagens, complete babykamers, boxen en vele andere Baby - en Kinderspullen! U kunt er natuurlijk ook gewoon lekker zelf mee spelen. Of misschien wel een leuke retro houten jojo ? Topkwaliteit relatiegeschenken bij Stravers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts