vrijdag 30 oktober 2015

Pallets behandelen voor buiten

Het is wel zeker de moeite waard om het hout eerst te behandelen met een olie of lak. Houten buiten meubilair. Dit om de levensduur van de gerecyclede pallet te verlengen. Op dit dakterras is een volledige set van tafel en . Lees nu hoe u het best pallets kunt behandelen !

Is het nodig om pallets te schuren en te beitsen? Aangezien ik die langer dan zomer wil gebruiken, ben ik benieuwd hoe ik het hout van de pallets zo kan behandelen dat de pallets ook de winter overleven? Door de tafel te behandelen met een aangepaste beits, olie voor buiten of houtverf, rot het hout niet. Pallets bieden onverwachte opbergruimte voor kleine tafelaccessoires.


In het midden van de tafel kan je ook een gat . Steigerhout behandelen bevordert de levensduur van het hout, anders gaat het op den duur schimmelen. Als je iets van hout buiten zet, moet je het inderdaad behandelen , anders is het zo weggerot. Omdat plastic er niet uit ziet en je van pallets heel makkelijk en goedkoop een bank kan maken.

Er zouden beestjes in kunnen zitten, paar dagen in de zon zetten en de meeste zijn er uit. Alles wat van buiten komt zitten wel eens beestjes in, bloemen uit de tuin, kachelhout voor de open haar wasgoed . Omdat pallets wel tegen eens stootje kunnen, is het buitenterras misschien wel het meest praktische pallet meubelstuk! Leg er een buitenmatras en kussens op, die je later op de dag weer van de bank verwijderd.


Erg mooi is dit voorbeeld met blauwe accenten die erg goed combineren met de . Het behandelen van hout om het rotten tegen te gaan, wordt impregneren genoemd. Tijdens het impregneren, wordt het hout behandeld met chemicaliën, zoals arseen en chroomtrioxide. Deze chemicaliën gaan het rottingsproces tegen en zorgen ervoor dat ongewenste beestjes, zoals bijvoorbeeld houtworm zich minder . De preventieve technieken van houtbehandeling. Een ander misverstand bestaat over het behandelen van houten pallets (heat treatment) voor export om bacteriën tegen te gaan.


Veel landen buiten Europa stellen de eis van deze behandeling maar geen enkel land eist meer, zoals in het verleden, het certificaat. Al het extra werk voor behandelde houten . Pallethout buiten onbehandeld toegepast, daarvan schat ik dat de levensduur niet denderend goed is, en hout chemisch na- behandelen is een soort ecologische misdaa niet doen! Ik zou het ook niet constructief toepassen, het is te dun daarvoor denk ik. Maar dat is slechts een gevoel.


Beknopte informatie over wat steigerhout nu eigenlijk is, hoe je steiger hout moet onderhouden en waar je het kunt kopen.

In ons distributiecentrum worden alle gebruikte pallets gecontroleerd op gebreken en eventueel gerepareerd. Op deze manier kunnen wij gebruikte pallets leveren van uitstekende kwaliteit. Eventueel kunnen wij ons gebruikte houten pallets conform de ISPM-HT-norm behandelen voor export buiten Europa. Pallethandel Pallet Plaza is gespecialiseerd in het vervaardigen en snel leveren van nieuwe houten pallets.


Bouw een klein salon en nodig vrienden uit voor een gezellige zomeravond! Begin met het ontwerp van jouw tuintafel. Maak met een koevoet de planken van een pallet los.


Vul hiermee de gaten van een ander pallet op zodat je een vol oppervlak verkrijgt. Je houten terras moet je altijd eerst goed reinigen voor je het kan behandelen. Ook met een hogedrukreiniger kan je je terras schoonspuiten. Let op dat je niet te hard spuit aangezien de houtvezels los komen en er splinters kunnen . Voor import en export moet het dikwijls een bijkomende handeling ondergaan om schadelijke organismen te doden. Hierdoor worden de palletten gedroogd en behandeld.


Daarom heeft De Backer Pallets mobiele droogovens met een capaciteit van liefst 10. Zo vermijdt u mogelijke schimmelvorming. Palletten voor de export buiten Europa krijgen indien nodig ook een ISPM15- hittebehandeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts