vrijdag 30 oktober 2015

Halfhouts rabat

Halfhouts rabat is een type houten gevelbekleding geschikt voor horizontale bevestiging. Halfhouts heeft horizontaal een goede afwatering en kunt u verdekt vast spijkeren, zonder spijkerkoppen in het zicht dus. Hanteer voor de achterlatten maximaal . Goedkope rabatdelen die halfhouts zijn geprofileerd.


Dit heeft als gevolg dat de voor- en achterkant van uw schutting of tuinhuisje een verschillend aanzicht kunnen krijgen. De rabatplanken voor uw schutting of tuinhuis overlappen elkaar waardoor het regenwater makkelijk van de .

Het verschil is echter minimaal. Prijs per m€ inclusief BTW Prijs per stuk lengte 500cm € 1inclusief BTW. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. De halfhout rabatdelen zijn aan beide zijden fijnbezaagd.


Geschikt als overlappende schuttingplanken, zowel horizontaal als verticaal. Vurenhout staat bekend om de geringe kleurvariaties. Gezien de gebreken die in deze houtsoort voor kunnen komen, zoals harsgangen en noesten, is het van belang dat dit hout voor geveltoepassingen goed gesorteerd wordt.


Door de grote verschillen in kwaliteit zal, wanneer vuren wordt gebruikt voor gevels, het hout . U zoekt Halfhouts Rabat Meranti 18x1mm?

Sleiderink is Groothandel in Halfhouts Rabat ! Neem contact op met onze productspecialist of bestel Meranti Halfhouts Rabat 18x1direct in de webshop. Deze halfhoutsverbinding is bedoeld voor horizontale toepassingen. Het profiel is door de afronding aan de voorzijde optimaal afwaterend gemaakt. Daardoor droogt de gevel sneller na een regenbui. Profiel VW0halfhouts rabat , GEGROND WESTERN RED CEDAR, 18x145mm.


Indicatieprijs m2: € 994. Stel een vraag over dit product. Een werkende breedte van 130mm, . Zichtzijde fijn bezaagd. Red cedar dubbel halfhouts rabat 22x150mm.


Douglashout Geschaafd halfhouts rabat Douglas. Het naaldhout, afkomstig van de Noord-Amerikaanse westkust, wordt veel gebruikt voor o. Western Red Cedar (WRC) is het meest bekende houtsoort voor houten rabatdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts