vrijdag 30 oktober 2015

Meranti lijsten

Het meranti dat wij voor ons lijstwerk gebruiken, wordt aangekocht bij vooraanstaande leveranciers. Aan dit meranti is het FSC-keurmerk en het Indonesian Legal Wood-keurmerk toegekend. Onze meranti sierlijsten zijn beter bestand tegen vocht dan de MDF-varianten. Afmeting 22x28mm (dikte x breedte).


De lijsten zijn rondom behandeld met lagen watergedragen grondverf (ca.40mù).

Lak is geschikt voor buiten toepassing, op aanvraag een KOMO-certificaat beschikbaar. Alleen per lengte te bestellen. Deze lijsten kunnen gebruikt worden als:. Profielaanbod levert houten profielen en lijsten op maat.


Wij staan voor kwaliteit en mooie houten profielen en lijsten , gemaakt naar de wensen van de klant. Ook afwijkende maten en modellen zijn mogelijk! GOOTLIJST EN GEVELLIJST uit voorraad.


Gootlijsten van super kwaliteit hout tegen super lage prijzen.

Online kopen uit voorraad. Voordelig kopen grenen en meranti gootlijsten. Fotolijst Natura Vierkant Meranti , omlijsting van Hout.


Snelle levering van uw fotolijsten, met dagen niet goed geld terug garantie. Diverse modellen meranti gootlijsten uit voorraad leverbaar. Wij hebben diverse modellen klassieke en luxe gootlijsten op voorraad zitten.


Onze lijsten worden in onze eigen fabriek geproduceer dus geen tussenhandel! De Manzana -collectie van Walther Design heeft een warme en authentieke uitstraling. De fotokaders hebben een afgerond profiel en een mat gelakt frame.


Ze zijn verkrijgbaar in zes fraaie tinten, die eventueel onderling kunnen word. Walther Natura, Single picture frame, Bruin, x cm. Goed lijstwerk is de ultieme afwerking van uw woning.


Kies voor kwaliteit en duurzaamheid bij Brico. Houtindustrie Veteka was - In opdracht van uitvoerder Bouwbedrijf Van der Maazen – verantwoordelijk voor de dakafwerking. Veteka produceerde hiervoor een speciaal samengestelde goot(sier) lijst in de houtsoort Meranti die de woningen een karakteristiek uiterlijk geven.


De woningbouw wordt in fasen gerealiseerd.

Bij lijstwerk en boeidelen denkt u misschien vooral aan basic houten planken, die een overgang vormen tussen plafond en muur of dak en buitenmuur. Lijstwerk en boeidelen zijn er echter in allerlei soorten. Wij maken ze voor u op maat met prachtige materialen zoals grenen, meranti , eiken en . De Natura fotolijst heeft een fraaie houtnerf en het matte oppervlak in warme houtkleuren.


Verkrijgbaar bij ISO Foto in Almere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts